تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:15 | نویسنده : Amir

باشگاه فوتبال اتلتيکومادريد اسپانيا روز سه شنبه اعلام کرد قرارداد ژائو ميراندا مدافع برزيلي خود را تا سال دو هزار و شانزده تمديد کرده است.

قرارداد ميرانداي بيست و شش ساله اواخر فصل آينده به پايان مي رسد و باشگاه اتلتيکو بر اساس تمايل ديگو سيموني سرمربي آرژانتيني خود قرارداد وي را دو سال ديگر تمديد کرده است.

به گزارش خبرگزاري آلمان از مادريد ، ميراندا که ژوئيه 2011 از سائوپائولوي برزيل به اتلتيکو پيوسته است خود را براي همراهي با تيم ملي فوتبال برزيل در جام جهاني 2014 آماده مي کند.

وي هشتاد و هشت بازي براي اتلتيکو انجام داده و پنج گل نيز به ثمر رسانده است.



تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:15 | نویسنده : Amir

بارسلونا براي جذب ضعف خط دفاعي خود قصد دارد فرمالن مدافع جوان آرسنال را به خدمت گيرد. سوال اين است چرا بارسلونا بيشتر در انديشه جذب ستاره هاي آرسنال است. در اين گزارش مي خواهيم نگاهي به خريد هاي بزرگ بارسلونا از آرسنال داشته باشيم.

«خريده برده و نه تربيت او» اين ضرب المثل عربي است کنايه از اين که خريد يک چيز آماده که نيازي به مراقبت ندارد، بهتر از چيزي است که به مراقبت و نظارت احتياج دارد. با نگاهي به جابجايي بازيکنان در ليگ‌هاي مختلف مي‌توان به مصداق اين ضرب المثل پي برد.

به گزارش ايسنا ، باشگاه‌ها به چند دسته تقسيم مي‌شوند، بعضي از آنها فقط به دنبال خريد بازيکنان هستند و خود آنها هيچ بازيکني پرورش نمي‌دهند، بعضي ديگر از باشگاه‌ها فقط از بازيکنان پرورش يافته خود استفاده مي‌کنند. بعضي از باشگاه‌ها هم ترجيح مي‌دهند از يک باشگاه خاص خريد کنند.

آرسنال جزو باشگاه‌هايي است که با تربيت بازيکنان جوان و تبديل آنها به ستاره پول زيادي به جيب مي‌زند. بارسلونا هم با وجود مدرسه لاماسيا همواره از مشتريان پر و پا قرص توپچي‌ها بوده است و ترجيح مي‌دهد که بيشتر از اين تيم خريد کند.

از سال 1996 که آرسن ونگر هدايت توپچي‌ها را بر عهده گرفت، انتقال ستاره‌هاي آرسنال به نوکمپ بيشتر شد. در اين دو دهه هر گاه ستاره اي در آرسنال ظهور کرد، بارسلونا به مشتري اول او تبديل شد و در نهايت دو باشگاه مقدمات انتقال را فراهم کردند. به نظر مي‌رسد تا زماني که ونگر سکان هدايت توپچي‌ها را بر عهده دارد و جيب بارسلونا پر از پول است همچنان اين انتقا‌ل ها ادامه يابد.

خط دفاعي بارسلونا در فصل جاري نمايش خوبي نداشته است و از طرف ديگر مصدوميت‌هاي زياد پويول ،‌ کاپيتان پا به سن گذاشته اين تيم هم باعث شده تا کادر فني در انديشه خريد جديدي باشند. اين بار هم سران بارسلونا براي برطرف کردن ضعف خود ياد يار قديمي خود افتاده‌اند و فرمالن بلژيکي را مدنظر قرار داده‌اند.

اعلام علاقه بارسلونا به جذب فرمالن جوان دستمايه گزارشي شد تا در آن از ستاره‌هاي آرسنال که در دوران حضور ونگر راهي نوکمپ شدند يادي به ميان آيد:

1- مارک اورمارس:

انتقال ستاره‌هاي آرسنال در دوران ونگر به بارسلونا با اين ستاره هلندي آغاز شد.اورماس کار خود را با آکادمي آژاکس شروع کرد. او در سال 1997 در حالي که جواني خام بيش نبود با سه و نيم ميليون پوند به آرسنال پيوست و خيلي زود در اين تيم جا افتاد.

بازي‌هاي زيبا و سرعت مثال زدني اين هافبک هلندي باعث شد تا سران بارسلونا علاقمند به جذب او شوند. سرانجام اورمارس هلندي پس از سه سال حضور در آرسنال با رقم نجومي و دور از انتظار 25 ميليون پوند راهي بارسلونا شد و زمينه را براي حضور ديگر بازيکنان آرسنال در نوکمپ مهيا کرد.اورمارس نامش را به عنوان سريعترين بازيکن تاريخ بارسا در تاريخ آبي اناري ها جاودان کرده است و البته شايد سريع ترين بازيکن تاريخ فوتبال!

2- امانوئل پتي:

اين بازيکن فرانسوي دومين خريد آبي اناري‌ها از آرسنال بود. او در سال 1997 با دو و نيم ميليون پوند از موناکو فرانسه به آرسنال پيوست. بازي‌هاي زيباي او در هايبوري توجه آبي – اناري‌ها را جلب کرد. اين ستاره فرانسوي سرانجام در سال 2000 با 7 ميليون پوند راهي نوکمپ شد تا با پيراهن اين تيم به ميدان برود.

3- جيواني فان برونکهورست

اين بازيکن اندونزياي تبار سومين بازيکني است که آرسنال را به مقصد بارسلونا ترک کرد. او براي نخستين بار در گلاسکورنجرز اسکاتلند چهره شد. او توجه آرسن ونگر را به خود جلب کرد و سرانجام با 5.8 ميليون پوند به آرسنال پيوست.

عملکرد خوب "جيو" در آرسنال باعث شد تا رايکارد سرمربي سابق آبي – اناري‌ها به جذب وي علاقمند شود. کارهاي انتقال اين هافبک هلندي با توجه به روابلط خوب دو باشگاه خيلي سريع انجام شد و او راهي نوکمپ شد. جيوواني خيلي زود در تيم جديدش جا افتاد و موفق شد دوبار با پيراهن آبي و اناري ها قهرمان رقابت هاي ليگا شود.

4- تيري آنري

بدون شک بزرگ‌ترين خريد بارسلونا از آرسنال تيري آنري است. آنري در سال 1999 با 8.5 ميليون پوند به آرسنال پيوست تا خط حمله اين تيم را به قبضه خود درآورد.

اين ستاره فرانسوي با بازي‌هاي زيباي خود و هوش سرشارش به ستاره اول تيمش تبديل شد و بازوبند کاپيتاني را بر بازو بست. اين بازيکن فرانسوي با وجود محبوبيت زياد در آرسنال در سال 2007 پا روي احساساتش گذاشت و با 16 ميليون پوند به آبي – اناري‌ها پيوست.

آنري هرچند نتوانست بازي‌هاي خود در آرسنال را در تيم جديدش به نمايش بگذارد اما با پيراهن بارسلونا به هرآنچه که مي‌خواست دست يافت. اين مهاجم فرانسوي در آرسنال از محبوبيت بسيار بالاي برخوردار است و بعضي او را بهترين بازيکن تاريخ اين باشگاه انگليسي مي‌دانند. باشگاه آرسنال به پاس قدرداني از آنري چندي پيش از تنديس او رونمايي کرد.

5- الکسندر هلپ

بازيکن بلاروسي که در اشتوتگارت چهره شد و با 11 ميليون پوند راهي آرسنال شد. آرسن ونگر پس از سه سال حضور هلپ در ترکيب تيمش او را با همان قيمت خريدش به بارسلونا فروخت. شايد بتوان گفت که هلپ بدترين خريد بارسلونا از آرسنال بوده است. اين هافبک در 3 سالي که با بارسلونا قرارداد بست تنها در 19 بازي به ميدان رفت البته در اين مدت چند بار به صورت قرضي هم به ديگر تيم‌ها منتقل شد.

6- سسک فابرگاس

بازيکني که بارسلونا براي بازگرداندن او تلاش زيادي کرد. اين بايکن که از پرورش يافتگان مدرسه لاماسيا بود به صورت مجاني به آرسنال پيوست و به ستاره خط مياني اين تيم تبديل شد. جولان کاپيتان توپچي‌ها در ميانه ميدان آرسنال، آبي – اناري‌ها را براي بازگرداندن او به تکاپو انداخت. سرانجام سران اين باشگاه اسپانيايي در فصل جابه‌جاي سال گذشته موفق شدند فابرگاس را با 25 ميليون پوند به خانه برگردانند.

فابرگاس که دليل اصلي جداي خود را از آرسنال کسب جام دانست خيلي رود به هدفش رسيد و در همان سال اول چند جام کسب کرد با اين حال اين‌ هافبک خوش تکنيک نتوانسته است بازي‌ها زيبايي خود با پيراهن آرسنال را در تيم جديدش به نمايش بگذارد و حتي صداي اعتراض هواداران بارسلونا به او در ديدار اين هفته برابر لاکرونيا در نوکمپ شنيده شد.

7- الکساندر سانگ

آرسن ونگر که لقب فيلسوف را يدک مي‌کشد اين هافبک کامروني را تنها با يک ميليون پوند از باشگاه باستيا به خدمت گرفت. سانگ در کنار فابرگاس زوج خوبي را در ميانه ميدان آرسنال تشکيل داده بود. اين هافبک کامروني در فصل جابه‌جايي تابستاني با 15 ميليون پوند راهي آبي – اناري‌ها شد اما به نظر مي‌رسد که او مي‌تواند هلپ ديگري براي بارسلونا باشد.

بارسلونا الان در انديشه خريد جديدي از آرسنال است و آن کسي جز فرمالن جوان نيست. پيوستن ستاره‌هاي آرسنال به بارسلونا سوالات زيادي را مطرح مي‌کند، داستان ونگر با بارسلونا تا کي ادامه دارد؟ چرا آرسنال مکان مصرف دلار‌هاي بارسلونا شده و ونگر به بابانوئل اين تيم تبديل شده است؟ چرا بارسلونا به جاي پرداخت اين هزينه‌هاي هنگفت از مدرسه لاماسيا بازيکن پرورش نمي‌دهد؟ آيا اين انتقالات با رفتن ونگر از آرسنال و يا پيوستن او به بارسلونا به پايان مي‌رسد؟ زمان تنها چيزي است که پاسخ اين سوالات را در خود دارد.



تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:14 | نویسنده : Amir

ميکل آرتتا، هافبک آرسنال، معتقد است که اگر توپچي ها در اين فصل هم نتوانند به جامي دست پيدا کنند، بايد در تابستان يک سرمايه گذاري اساسي براي خريد بازيکنان خوب انجام بدهند.

 شاگردان ونگر با شکست مقابل بلکبرن و بردفورد سيتي، از رقابت هاي جام حذفي و جام اتحاديه کنار رفتند و در چمپيونزليگ ليگ، با شکست 3-1 در ديدار رفت مرحله يک هشتم نهايي چمپيونزليگ، شانس چنداني براي صعود به مرحله بعد ندارند.

آرتتا معتقد است فاصله بين تيمش و منچستريونايتد صدرنشين پذيرفتني نيست و از مديران باشگاه خواست پيش از اينکه دير شود، کاري انجام بدهند.

او در گفتگو با ديلي ميل گفت:" در حالي که 10 هفته تا پايان فصل ليگ برتر باقي مانده، 24 امتياز با منچستريونايتد فاصله داريم. غيرممکن است به آنها برسيم و از نظر من، اين اختلاف غيرقابل قبول است.

ما نبايد در چنين شرايطي باشيم زيرا ما بهترين ساختار پايه اي را داريم؛ چيزي که من در هيچ باشگاه ديگري نديده ام. فلسفه فوق العاده، بازيکنان خوب، از شرايط اقتصادي خوبي برخورداريم که به ما اجازه مي دهد هرکاري مي خواهيم انجام بدهيم و همچنين هواداران فوق العاده اي که هميشه از ما حمايت مي کنند. پس بايد به پيش برويم. 

ماندن در چمپيونزليگ فوق العاده است. اگر نتوانيم سهميه حضور در اين رقابت ها براي فصل آينده را به دست بياوريم، شرايط بسيار دشوار مي شود. در اين صورت تنها يک کار بايد انجام بدهيم؛ بهتر کردن تيم.

ما مي خواهيم بهتر شويم و فصل آينده امتيازات بيشتري به دست بياوريم؛ اين به معناي پيروزي در بازي هاي بيشتر است. فکر مي کنم مديران اين را مي دانند واميدوارم در تابستان کارهايي انجام بدهند."

وقتي از اورتون به آرسنال آمدم، حضور اين تيم در چمپيونزليگ يکي از دلايل اصلي من براي اين انتقال بود. بازي کردن در ديدارهاي بزرگ، تجربه فوق العاده اي است و من به خاطر آن حسرت نمي خورم. اين باعث پيشرفت شما به عنوان بازيکن مي شود."



تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:13 | نویسنده : Amir

تيم ملي فوتبال ايران در 14 مسابقه رسمي که در سال 91 برگزار کرد دو شکست تلخ و تاريخي در کارنامه‌اش به جا ماند اما همچنان به صعود به جام جهاني اميدوار است.

تيم ملي فوتبال ايران که ويترين فدراسيون فوتبال و حتي ورزش ايران تلقي مي‌شود در سال 91 دو چهر‌ه‌ کاملاً متفاوت داشت. در چهره اول تيمي را ديديدم که توانست يکدل و متحد و 10 نفره تيم خوب کره جنوبي را در تهران شکست دهد که اين چهره زيباي فوتبال ملي ما بود و در روي ديگر شاهد شکست‌هاي نوبرانه مقابل تيم‌هايي مثل لبنان بوديم.

به گزارش فارس، بايد بپذيريم که تيم ملي ايران در سال 91 عملکرد متوسطي از خود ارائه کرده هر چند در 14 مسابقه فقط سه شکست داشتيم، يک باخت مقابل آلباني که در ديداري دوستانه رخ داد و دو شکست هم که تلخ‌ترين شکست‌هاي ملي ما محسوب مي‌شود. باخت مقابل لبنان و ازبکستان که اگر اين باخت‌ها نبود اکنون براي حضور در جام جهاني برزيلي هيچ دغدغه‌اي نداشتيم. خبرگزاري فارس با کارشناسان خبره‌اي در اين زمينه گفت و گو کرد تا عملکرد تيم ملي را مورد ارزيابي قرار بدهد.

*تيم ملي با کارنامه‌اي متوسط

امير حاج‌رضايي يکي از کارشناسان برجسته فوتبال ايران در مورد عملکرد تيم ملي فوتبال ايران مي‌گويد: تيم ملي يک مجموعه است که در آن سرمربي نقش خيلي مهمي دارد اما همه اعضاي مجموعه بايد به سرمربي کمک کنند تا به هدفش برسد. نمي‌شود به تيم ملي به صورت فردي نگاه کرد و فقط بخواهيم عملکرد کي‌روش را ارزيابي کنيم اما اگر بخواهيم در مورد عملکرد يک ساله سرمربي پرتغالي تيم ملي صحبتي کنيم بايد بگوييم تيم ملي عملکردي متوسط داشت. البته براي موفقيت تيم ملي همه لوازم بايد فراهم باشد و در اين راه کل فوتبال ملي يعني باشگاه‌ها و فدراسيون بايد همکاري لازم را با تيم ملي داشته باشند اما واقعيت آن است که ما در حال حاضر فقط براي موفقيت‌هاي مقطعي تلاش مي‌کنيم و موفقيت‌هاي پايدار خيلي مد نظر نيست.

*کي‌روش در سال 91 تغيير کرد

بيژن ذوالفقارنسب يکي از مربيان اسبق تيم ملي در مورد عملکرد تيم ملي ايران در سال 91 گفت: کي‌روش با جايگاه بين‌المللي و شخصيت ورزشي که داشت در شش ماهه اول حضورش در فوتبال ايران تغييرات و تحولات مثبتي ايجاد کرد که براي نمونه مي‌توان به انضباط تيمي، تمرکز بر روي بازيکنان، احاطه کامل به تيم و تعامل خوب و مثبت با فدراسيون، مربيان و مدير رسانه‌اي و سرپرست تيم ملي اشاره کرد اما در سال 91 بايد بگوييم خود کي‌روش تغيير کرد و اين تغييرات او باعث شد مقداري هم اعتبارش مخدوش شود و آن اميدواري که در ابتدا داشتيم کمرنگ شد. دلايل من هم نتايج ضعيفي است که کي‌روش گرفت. باخت به لبنان و ازبکستان از مهمترين آنهاست.

*آغاز سفرها و ناکامي‌ها

ذوالفقارنسب با اشاره به سفرهاي فراوان کي‌روش به خارج از کشور، يکي از دلايل ناکامي تيم ملي را همين سفرهاي مکرر عنوان کرد و گفت: از زماني که اين سفرها آغاز شد تيم ملي هم دچار مشکلاتي شد. ضمن اينکه عدم اعتماد کي‌روش به بازيکنان، مديران، مسئولان و حتي روزنامه‌ها هم آغاز شد. داخل پرانتز بنويسيد اگر اشتباه نکنم او هيچکس را در ايران باور ندارد و من به شخصه بسيار متأسفم که کي‌روش انرژي خود را در راهي مصرف کرد که زياد ضرورت ندارد.

*با کي‌روش خوب نتيجه گرفتيم

مرتضي محصص رئيس سابق کميته آموزش فدراسيون فوتبال و يکي از مدرسين بين‌المللي در مورد عملکرد تيم ملي فوتبال ايران به فارس گفت: اگر باخت مقابل لبنان را کنار بگذاريم در شکست برابر ازبکستان بدون تعارف غيبت مربي و محروميت او تأثيرگذار بود. حضور کي‌روش در کنار زمين مي‌توانست تأثيرات مثبتي بر روي تيم داشته باشد. با اين حال هم در بازي با لبنان و هم در بازي با ازبکستان تيم ملي فرصت‌هاي گل‌زني فراواني را به وجود آورد که از آنها استفاده نکرد و اين يک واقعيت در فوتبال است که اگر تيمي 10 موقعيت گل‌زني را از دست بدهد در واقع يک شانس مسلم گل به حريف داده است. در بازي با لبنان در نيمه اول خوب بازي نکرديم و روي يک ضربه ايستگاهي هم گل خورديم اما در نيمه دوم فرصت‌هاي گل‌زني فراواني را از دست داديم. ما با کي‌روش نتايج خوبي گرفتيم و هم‌اکنون مثل کره جنوبي 7 امتياز داريم و شانس فراواني هم براي صعود به جام جهاني داريم. در گروه ايران هيچ تيمي ضعيف نيست. نبايد ازبکستان، قطر، لبنان و کره جنوبي را ضعيف تلقي کنيم همين لبنان سال گذشته کره جنوبي را شکست داد.

*بازي با کره پتانسيل فوتبال ملي را نشان داد

محصص در مورد انتقاد از کي‌روش و اينکه او تحولي در فوتبال ما که انتظارش را داشتيم ايجاد نکرد گفت: من به نظر منتقدين احترام مي‌گذارم اما فراموش نکنيم ما در تهران کره جنوبي را که يکي از بهترين تيم‌هاي آسياست را 10 نفره شکست داديم، قبول دارم که مقابل لبنان شکست بدي خورديم اما از آن باخت هم درس گرفتيم که نتيجه‌اش پيروزي مقابل کره جنوبي با يک بازيکن کمتر بود. در بازي با ازبکستان هم نبود کي‌روش تأثيرگذار بود. در کل تيم ملي ما با کي‌روش نمره قبولي گرفته است و ما همچنان به صعود به جام جهاني اميدواريم.

*حضور دورگه‌ها اقدام مثبت کي‌روش

تقريباً تمام کارشناسان از اينکه کارلوس کي‌روش از بازيکنان بين‌المللي براي حضور در تيم ملي فوتبال ايران دعوت کرده است راضي هستند و اين اقدام را تحسين‌برانگيز مي‌دانند و آن را يکي از کارهاي خوب سرمربي تيم ملي عنوان مي‌کنند.

محصص مي‌گويد در قرن 21 شاهد تغييرات فراواني در جهان هستيم بنابراين نبايد زياد بر روي مسائلي مانند بازيکنان بومي تأکيد کنيم هرچند هنوز فوتبال جهان خيلي با اين مسئله کنار نيامده است اما اگر يادتان باشد در جام‌جهاني آلمان نيز دکو که يک بازيکن برزيلي بود براي تيم ملي پرتغال بازي کرد پس حضور بازيکنان ايراني که در خارج از ايران هستند مثل قوچان‌نژاد و يا دعوت از دورگه‌هايي مثل دژاگه مي‌تواند مثبت باشد. استفاده از بازيکناني که توانايي‌هايي زيادي دارند و در سطح بين‌المللي هستند بسيار مثبت است.

بيژن ذوالفقارنسب نيز در اين مورد مي‌گويد: استفاد از هر ايراني در هر جاي دنيا که بتواند به مملکت اجداديش کمک کند خوب و مثبت است البته به شرط آنکه آن بازيکنان توانايي‌هاي زيادي داشته باشند و شايسته حضور در تيم ملي باشند مثل همين اشکان دژاگه. اين يکي از کارهاي مثبت کي‌روش بود.

* ناکامي يا پشتوانه سازي کي‌روش؟

کارلوس کي‌روش به عقيده کارشناسان عملکرد متوسطي در تيم ملي داشت البته در کارنامه او نقاط تاريکي هم ديده مي‌شود. يکي از آنها حذف از رقابت‌هاي غرب آسياست هرچند برخي از کارشناسان مي‌گويند او در اين رقابت‌ها به جواناني که کمتر در ميادين بين‌المللي حضور داشتند ميدان داد و نمي‌توان به خاطر آنچه که هست از کي‌روش انتقاد کرد اما اگر اين گفته را بپذيريم نمي‌توان بر اين مسئله چشم خود را ببنديم که کي‌روش گاهي اوقات يا بهتر است بگوييم در اکثر اوقات به اهالي فوتبال ايران از موضع بالا نگاه مي‌کند و کمتر حرف‌ها و نظرهاي کارشناسي آنها را قبول مي‌کند. علي کفاشيان رئيس فدراسيون در توصيف کي‌روش مي‌گويد او يک مربي بين‌المللي بزرگ است و او را انتخاب کرديم تا ببينيم چه مي‌شود.

* بيانيه‌ها و نبود سرپرستي مقتدر در تيم ملي

يکي ديگر از نقاط تاريک تيم ملي در سال 91 بيانيه نويسي ستارگان تيم ملي عليه رسانه‌ها بود. بيانيه‌اي که جو منفي در فوتبال کشور ايجاد کرد و رسانه‌ها و بازيکنان ملي پوش با يکديگر قهر کردند و اين مسئله فضايي را در فوتبال به وجود آورد که ماحصل آن باخت به لبنان بود. به نظر مي‌رسد که نداشتن يک سرپرست مقتدر در تيم ملي يکي از اشکالات بزرگ فوتبال ملي است. هرچند فدراسيون با انتخاب مهدي محمدنبي دبير فدراسيون تلاش کرد اين نقيصه را به طور موقت حل کند اما همه مي‌گويند اگر تيم ملي سرپرست مقتدري روي نيمکت داشت وضعيت تيم ملي بهتر بود و حداقل برخي حاشيه‌هاي ناخواسته براي فوتبال ملي پيش نمي‌آمد. با همه اين اوصاف همچنان تيم ملي فوتبال ايران به صعود به جام جهاني اميدوار است. در خرداد ماه سال 92 سه بازي سرنوشت ساز با تيم‌هاي قطر، کره و لبنان داريم و اميدواريم که کي‌روش بتواند در سال 92 تيم ملي ايران را براي چهارمين مرتبه به جام جهاني ببرد.

* خداحافظي رحمتي و ترک اردو از سوي عقيلي

يکي ديگر از نکاتي که در مورد تيم ملي نمي توان به اين راحتي آن را فراموش کرد خداحافظي مهدي رحمتي دروازه بان شماره يک تيم ملي بود. هنوز هم مشخص نشده چرا مهدي رحمتي درحالي که سال ها حراست از درون دروازه تيم ملي را برعهده داشت چنين تصميمي گرفت. هر چند که در محافل خودماني فوتبالي ها زبان به زبان چرخيد که او با جواد نکونام اختلاف داشته است اما اين مسئله هرگز از سوي اين دو نفر تاييد نشد. از سوي ديگر پذيرش سريع کي‌روش نسبت به خداحافظي رحمتي براي اهالي فوتبال جاي تعجب داشت و اکثرا بر اين عقيده هستند که کنار گذاشتن رحمتي از تيم ملي از قبل طراحي شده بوده و کي‌روش با شنيدن اين خبر بي درنگ آن را پذيرفته است. البته از مدت ها قبل هم بحث حضور دانيل داوري دروازه بان دو رگه ايراني حاضر در ليگ دسته دو آلمان هم مطرح شده بود و با خداحافظي رحمتي از تيم ملي حضور اين دروزاه بان دو رگه در تيم ملي ايران قوت گرفت. هر چند که اين روزها داوري به همراه تيم خود روزهاي خوبي را پشت سر نمي گذارد. در اين مدت شايد خيلي ها در تلاش بوده اند که رحمتي را به تيم ملي باز گردانند اما کي‌روش که ثابت کرده مرغش يک پا دارد و اگر تصميمي بگيرد به سختي و دشواري حاضر است از آن روي برگرداند اعلام کرده رحمتي ديگر جايي در تيم ملي ندارد.

از سويي هادي عقيلي در آخرين حضور تيم ملي در اردو تصميم به ترک اردو گرفت و شبانه محل اردو را ترک کرد. هر چند که اين تصميم و رفتار عقيلي از سوي اهالي فوتبال تاييد نشد و انتقادهاي زيادي به وي شد اما مسئله اي که اين بين مخفي ماند اين بود که چرا بايد برخي از بازيکنان تيم ملي به يکباره از خدمت به پيراهن مقدس تيم ملي سرباز زنند و تصميم به جدايي بگيرند. اين مسئله اي است که از فدراسيون فوتبال انتظار مي رود به اتفاقات حاکم بر اردو نظارت بيشتري داشته باشد و اميدواري به اين است که با حضور نبي به عنوان سرپرست اين چنين مشکلاتي به حداقل برسد.

تيم ملي در خرداد سال آينده روزهاي سخت و حساسي را پيش رو دارد.

از هم اکنون با وجودي که هنوز تکليف تيم ملي براي صعود به جام جهاني مشخص نشده شايعات در مورد سرنوشت نيمکت داغ تيم ملي زياد شده است. عده زيادي بر اين عقيده هستند در صورت صعود تيم ملي به جام جهاني برزيل فدراسيون فوتبال قصد دارد از مربي ايراني در برزيل استفاده کند و البته عده اي هم بر اين تصور هستند که کي‌روش تا پايان جام جهاني کنار تيم ملي ايران خواهد بود.



تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:11 | نویسنده : Amir

تيم‌هاي فوتبال بارسلونا و گالاتاساراي با غلبه بر حريفان خود به يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا صعود کردند.

 از دور برگشت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا 2 بازي به طور همزمان برگزار شد که در مهم‌ترين و حساس‌ترين بازي تيم فوتبال بارسلونا که بازي رفت را با نتيجه 2 بر صفر در سن‌سيرو مغلوب ميلان شده بود، در ورزشگاه مملو از تماشاگر نيوکمپ ميزبان روسونري بود که اين بازي در پايان با نتيجه 4 بر صفر به سود بارسلونا به پايان رسيد.

به گزارش فارس، ليونل مسي خيلي زود و در دقيقه 5 با ضربه‌اي زيبا از روي خط محوطه جريمه دروازه ميلان را گشود تا بازي بيش از پيش حساس شود و بارسلونايي‌ها اميدوار به بازگشت نتيجه دور رفت باشند.

پس از اين گل بارسلونا بر شدت حملات خود افزود و در صحنه‌اي روي شوت اينيستا و با دفع ناقص آبياتي دروازه‌بان ميلان توپ به تيرک افقي دروازه برخورد کرد و در ادامه نيز ضربه سر مسي به پشت دروازه رفت و وارد دروازه نشد.

دقيقه 40 ليونل مسي باز هم گلزني کرد تا بارسا نتيجه دور رفت را جبران مند و 2 بر صفر پيش افتد. در نهايت نيز نيمه اول با نتيجه 2 بر صفر به سود بارسا به پايان رسيد.

در نيمه دوم باز هم روي حملات بارسا داويد ويا با شوتي زيبا در دقيقه 55 بارسلونا را 3 بر صفر پيش انداخت. در دقيقه 90 نيز جوردي آلبا روي ضد حمله گل چهارم بارسلونا را زد تا تمام اميدهاي آث ميلان نقش بر آب شود و در نهايت بارسلونا با نتيجه 4 بر 2 در مجموع به يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا صعود کرد.

در بازي ديگر نيز تيم فوتبال شالکه که در بازي رفت در خانه گالاتاساراي به نتيجه تساوي يک بر يک رسيده بود در بازي برگشت خود در آلمان توانست در دقيقه 18 توسط نئوستادتر به گل رسيده و يک بر صفر از حريف ترکيه‌اي خود پيش افتد.

اما در دقايق 37 و 42 آلتين توپ و ايلماز گالاتاساراي را 2 بر يک پيش انداختند و نيمه اول اين ديدار نيز با همين نتيجه به پايان رسيد.

در نيمه دوم و در دقيقه 63 باستوس گل تساوي را براي شالکه به ثمر رساند تا بازي 2 بر 2 مساوي شودو در نهايت در دقيقه 95 گالا گل سوم را توسط بولوت به ثمر رساند تا بازي با همين نتيجه 3 بر 2 خاتمه به سود گالاتاساراي خاتمه يابد تا گالاتاساراي با نتيجه 4 بر 3 در مجموع دو ديدار به يک چهارم صعود کند.




تاريخ : چهار شنبه 23 اسفند 1391برچسب:, | 12:10 | نویسنده : Amir

تراکتورسازي در ديدار دوم خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا مقابل الجيش قطر با نتيجه 3 بر 3 به تساوي رسيد.

 در هفته دوم ليگ قهرمانان آسيا تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز از ساعت 19:00 در دوحه به مصاف الجيش رفت.

تراکتورسازي در اين ديدار عملکرد بسيار خوبي داشت و در کل بازي بهتري نسبت به حريف قطري خود ارائه کرد. البته نماينده ايران در دفاع کمي شکننده نشان مي داد و روي ضد حملات دروازه اين تيم بارها با خطر رو به رو شد.

شاگردان توني اوليويرا 2 بار از حريف خود پيش افتادند اما از اين برتري استفاده نکردند و نماينده قطر توانست هر 2بار بازي را به تساوي بکشاند تا در نهايت با باز کردن دورازه تراکتورسازي در دقيقه 87 عقب بيافتند تا اينکه گيلسون با زدن گل سوم تراکتورسازي ، 1 امتياز را زنده کند.

شاگردان توني اوليويرا در نهايت با نتيجه 3 بر 3 به تساوي رسيدند تا با کسب 1 امتياز اين ديدار و با توجه به پيروزي در هفته اول مقابل الجزيره امارات 4 امتيازي شده و با گل زده بيشتر در صدر جدول باقي بماند.

فلاويو لوپز در دقيقه 24 و مهدي سيد صالحي 51 ، گيلسون 91 براي تراکتورسازي گل زني کردند . واگنر در دقيقه 35و87 و آدريانو پريرا 66 از روي نقطه پنالتي گل‌هاي الجيش را وارد دروازه تراکتورسازي کردند.

ميشي مورا داور ژاپني اين ديدار به سئول کي بازيکن الجيش کارت زرد نشان داد.



تاريخ : سه شنبه 22 اسفند 1391برچسب:, | 19:15 | نویسنده : Amir



تاريخ : سه شنبه 22 اسفند 1391برچسب:, | 19:12 | نویسنده : Amir

کنفدراسيون فوتبال آسيا در نامه اي به دبيران کل فدراسيون ها، اسامي شبکه هاي داراي حق پخش رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا و اي اف سي کاپ را اعلام کرد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ويندسورجان مديراجرايي دپارتمان کنفدراسيون فوتبال در نامه اي به دبيران کل فدراسيون هاي فوتبال کشورهاي حاضر در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا و اي اف سي کاپ اسامي شبکه هاي داراي حق پخش رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا و اي اف سي کاپ را اعلام کرد.

در نامه آمده است که تنها دوربين شبکه هاي تلويزيوني اعلام شده حق حضور در ورزشگاهها را دارند و هر شبکه اي که در اين ليست حضور ندارد و يا باشگاههايي که خواهان تصويربرداري از اين بازيها هستند بايد با شرکت ورلد اسپورت گروپ تماس بگيرند و پس از مذاکره و عقدقرار داد مجوزهاي مربوط به حضور در ورزشگاهها را پيدا کنند.

ليست اين شبکه ها براي ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است:

ژاپن: NTV

کره جنوبي: SBS ، MBC

چين:CCTV، گوانگجو تي وي، بيجينگ تي وي، شانگهاي تي وي ، تيانجين تي وي، Soha، LETV ، SINA

تايلند:BBTV/Channel 7

استراليا:Fox Sports

خاورميانه:Al jazeera

ايران:IRIB

ازبکستان: Uzteleradio

پان آسيا:Fox Sports Asia

آمريکا: One World Media

پخش اينترنتي: Live AFC TV(perform)

ليست اين شبکه ها براي اي اف سي کاپ به شرح زير است:

اندونزي:RCT1

تايلند:BBTV/Channel 7

مالزي: TV3

سنگاپور: WSG

هند: Newstime

خاورميانه:Al Jazeera

هنگ کنگ:TVB



صفحه قبل 1 ... 475 476 477 478 479 ... 818 صفحه بعد
  • قالب وبلاگ