تاريخ : یک شنبه 20 مرداد 1392برچسب:, | 19:30 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران در ديدار فينال رقابت‌هاي بسکتبال قهرماني آسيا به مصاف فيليپين رفت و با کسب پيروزي بر اين تيم قهرمان آسيا شد.

تيم ملي بسکتبال ايران در ديدار فينال رقابت‌هاي قهرماني آسيا به مصاف فيليپين ميزبان مسابقات رفت و با نتيجه 85 بر 71 به پيروزي رسيد و پس از چهار سال مجداً به مقام قهرماني دست يافت. شاگردان مهمد بچيروويچ که پيش از اين سهميه جام جهاني 2014 را کسب کرده بودند در اين دوره با اقتدار و بدون شکست به مقام قهرماني رسيدند.

*کوارتر نخست: 17 بر 15 ايران

مهدي کامراني،‌ حامد آفاق،‌ صمد نيکخواه بهرامي،‌ اوشين ساهاکيان و حامد حدادي همانند هميشه براي ايران وارد ميدان شدند.

حامد حدادي سنتر 218 سانتي متري ايران در همان ابتداي بازي توپ را براي ايران تصاحب کرد و پس از آن نيز صمد نيکخواه‌بهرامي ايران را 2 بر صفر پيش انداخت. در ادامه دو تيم محتاطانه به کارشان ادامه مي‌دادند و در حمله ناموفق بودند. ايران در اين لحظات نمي‌توانست شوت‌هايش را وارد سبد حريف کند ولي دو توپ ربايي فيليپيني‌ها اين تيم را از ايران پيش انداخت.

سه دقيقه از کوارتر نخست گذشته بود که ميزبان 6 بر 2 از ايران پيش افتاد اما اين برتري خيلي دوام نياورد و نفوذهاي صمد و اوشين کار دست فيليپين داد و دوباره ايران را پيش انداخت. داوودي و کاردوست نخستين تعويضي‌هاي ايران بودند که به جاي کامراني و حدادي وارد ميدان شدند. پنج دقيقه از کوارتر نخست مي‌گذشت اما کادرفني فيليپين هنوز از مارکوث دوثيت سنتر قدرتمندش استفاده نکرده بود.

کاپيتان صمد در اين مسابقه روي فرم بود و هرچه مي‌زد وارد سبد مي‌شد. شوت سه امتيازي او ايران را 11 بر 10 پيش انداخت. بچيروويچ نيز کامراني و داوودي را باهم وارد زمين کرد و با استفاده از سيستم دو گارد حمله‌هاي اين تيم را کنترل کرد.

دقايق پاياني کوارتر نخست بدون امتياز سپري شد و ايران با دفاع خوب از تک موقعيت‌هايش استفاده کرد و توانست برتري‌اش را به حريف تحميل کند. در ادامه فيليپين از چند اشتباه ايران استفاده کرد و فاصله را کاهش داد با اين حال برتري ايران تا پايان کوارتر ادامه داشت و در نهايت شاگردان بچيروويچ 17 بر 15 در کوارتر نخست به پيروزي رسيدند.

*کوارتر دوم: 19 بر 18 فيليپين

ايران در کوارتر دوم بازي را بهتر آغاز کرد. با آمدن حامد سهراب‌نژاد به ميدان ايران توانست برتري‌اش را به حريف تحميل کند. ايران در اين کوارتر هم نمي‌توانست دفاع خوب و منسجمي داشته باشد اما در حمله موفق بود و گل‌هايي که مي‌خورد را جبران مي‌کرد. با پرتاب سه امتيازي مهدي کامراني ايران 24 بر 20 از حريفش پيش افتاد و چهار دقيقه از کوارتر دوم گذشته بود.

فاصله امتيازي پيش آمده کافي بود تا داوري با سوت‌هاي مشکوکش به ضرر ايران نبض بازي را تغيير دهد. تصميم‌هاي عجيب تيم داوري تعجب ملي پوشان ايران را در پي داشت اما شاگردان بچيروويچ تحت تاثير قرار نمي‌گرفتند و به کارشان ادامه مي‌دادند. با اين حال داوران مسابقه سوت‌هايي نادرست مي‌زدند و دقايق زيادي بازي را متوقف مي‌کردند. سوت هاي نادرست آنها به سود ايراني‌ها نبود و برعکس فيليپيني‌ها از اين آرامش به سود خود بهره مي‌بردند.

در اين دقايق چهار امتياز ايران مورد قبول واقع نشد و بازي براي دقايق زيادي متوقف بود و داوران و ناظران در حال بررسي فيلم مسابقه بودند. در حالي که بازي فينال متوقف بود بازيکنان دو تيم با شوت زدن بدنشان را گرم نگه مي‌داشتند. مشکل پيش آمده خراب شدن اسکوربورد بود!

پس از 7 دقيقه بازي دوباره آغاز شد و ايران با دفاع نفر به نفر حريفش را کنترل مي‌کرد. ايران به امتياز آوري خود ادامه داد و توانست 32 بر 23 پيش بيفتد. سرمربي فيليپين در اين دقايق با اعتراض به داوري سعي داشت در عملکرد دو تيم تاثير بگذارد و موفق بود. با همين جو سازي توانست بر سوت‌هاي داوران نيز تاثير بگذارد و ايران در همين دقايق پنج خطا شد و فيليپين فاصله را کاهش داد.

دو دقيقه به پايان نيمه نخست مانده بود که ايران 35 بر 29 از حريفش پيش بود و در کوارتر دوم 18 بر 14 از ميزبانش پيش بود. در دقايق پاياني فيليپيني‌ها با حمايت پرشور تماشاگرانشان بهتر کار مي‌کردند و با دفاع خوب و نفوذهاي مهار نشدني فاصله را کاهش مي‌دادند. بازي 35 بر 31 بود و بچيروويچ که حامد حدادي را عصباني مي‌ديد کاردوست را به جاي او وارد زمين کرد. با اين حال اشتباه‌هاي ملي پوشان ادامه‌دار بود و فرصت امتيازآوري به حريف مي‌داد اما فيليپيني‌ها نيز نمي‌توانستند از آن‌ها استفاده کنند.

اشتباه‌هاي فردي بازيکنان در دقيقه پاياني کوارتر دوم کار دست تيم ملي داد و فيليپيني‌ها با يک پرتاب سه امتيازي فاصله را به حداقل رساند. ايران در حالي نيمه نخست را 35 بر 34 به سود خود به پايان رساند که در کوارتر دوم 19 بر 18 تن به شکست داد و وارد رختکن شد.

*کوارتر سوم: 27 بر 19 ايران

ايران کوارتر سوم را بهتر آغاز کرد و همان ابتدا با نفوذهاي صمد و کامراني 5 بر 2 از حريفش پيش افتاد. ايران در نيمه دوم نيز ترکيب اصلي‌اش را وارد ميدان کرده بود و کادرفني فيليپين هنوز به سنتر تبعه‌اش بازي نمي‌داد. ايران با دفاع نفر به نفر حريف را کنترل کرده بود و خيلي راحت حمله‌هاي ميزبان را متوقف مي‌کرد. ايران در همان ابتدا توانست فاصله امنيتي را به خوبي افزايش دهد و فشار خوبي به حريف شرقي وارد کند که باعث شد کادرفني فيليپين در همان ابتدا يک زمان استراحت بگيرند.

سه دقيقه از کوارتر سوم گذشته بود که فيليپيني‌ها پنج خطا شدند و کار ايران را براي ادامه مسابقه راحت‌تر کردند. بچيروويچ نيز از کنار زمين با آرامش خاصي شاگردانش را راهنمايي مي‌کرد و در اکثر دقايق آنها را به دفاع فرا مي‌خواند. در ادامه فيليپين دفاع خود را يارگيري کرد و توانست موقعيت شوت بدست بياورد. شوت سه امتيازي بازيکن شماره 5 فيليپين لوييس آلفرد تنوريو وارد سبد ايران شد و دوباره فاصله امتيازي کاهش پيدا کرد. اين بازيکن که در پست يک بازي مي‌کرد ستاره تيمش بود و علمکرد قابل قبولي داشت.

چهار دقيقه از کوارتر سوم گذشته بود و ايران 49 بر 41 از ميزبانش پيش بود و با دستور بچيروويچ سيستم دفاعي ايران منطقه‌اي شد و برابر حريف سرعتي جواب نداد و بازيکنان اين تيم به راحتي به سمت سبد ايران نفوذ مي‌کردند و امتياز مي‌آوردند. سيستم دفاعي ايران تغيير کرد و دفاع نفر به نفر ملي پوشان ميزبان را کنترل کرد. دوباره فاصله امتيازي افزايش پيدا کرد و ايران 55 بر 45 از حريفش پيشي گرفت.

در دقايق پاياني فيليپيني‌ها خطا مي‌کردند و نيکخواه بهرامي امتياز بدست مي‌آورد. دفاع منطقه‌اي ايران يک،‌ دو، دو بود و با آمدن آرن داوودي قدرت دفاعي ايران بيشتر شده بود و ايران 59 بر 51 از حريفش پيش بود. يک دقيقه به پايان کوارتر سوم باقي مانده بود که صمد نيکخواه بهرامي چهار خطا شد و روي نيمکت نشست. برتري ايران تا انتهاي کوارتر سوم ادامه داشت و در نهايت ايران توانست با پرتاب سه امتيازي مهدي کامراني در ثانيه پاياني اين کوارتر را 27 بر 19 به سود خود به پايان برساند.

*کوارتر چهارم: 23 بر 18 ايران

کوارتر پاياني در حالي آغاز شد که ايران 64 بر 53 از حريفش پيش بود. در غياب صمد نيکخواه بهرامي که چهار خطا بود ايران دو گارده بازي مي کرد و سيستمش نيز جواب مي داد. ايران با امتيازآوري هاي کامراني و ساهاکيان و دفاع خوب حدادي در زير سبد حريف را تحت کنترل خود داشت و اجازه خود نمايي به ميزبان نمي داد.

سه دقيقه از کوارتر پاياني گذشته بود و ايران 66 بر 54 از حريفش پيش بود. بازي به سود ايران آرام شده بود و فيليپيني ها تقريبا کم آورده بودند و نمي توانستند کاري انجام دهند. بازي به سود مهمان ادامه داشت و در ادامه ايران به هفتادمين امتيازش نيز رسيد. پنج دقيقه به پايان مسابقه باقي مانده بود و ايران 72 بر 59 از حريفش پيش بود و تنها پنج دقيقه تا سومين قهرماني فاصله داشت. بچيروويچ دوباره کاپيتان تيمش را وارد زمين کرد تا در اين دقايق بتواند از قدرت او براي رسيدن قهرماني استفاده کند.

خستگي در چهره ملي پوشان ديده مي شد اما در عملکرد آنها نه. فيليپين در اين دقايق پرس تمام زمين را در دستور کار قرار داشت اما تيم ملي با کامراني و نيکخواه اين پرس را شکست و بازهم امتيازآوري کرد. حمله هاي موفق ايران دفاع ميزبان را عصبي کرده بود و آنها در سه دقيقه مانده به پايان مسابقه خطاهاي زيادي داشتند.

ايران 76 بر 63 از حريفش پيش و صاحب توپ و ميدان بود. نفوذ خوب صمد نيکخواه بهرامي به زير سبد و پاس او به حدادي موقعيت خوبي براي بهترين سنتر آسيا ايجاد کرد و او نيز با يک اسلم دانک توپش را وارد سبد کرد. روحيه ملي پوشان دو چندان شده بود و ايراني هاي حاضر در سالن مانيل نيز يکصدا ايران را تشويق مي کردند.

تنها دو دقيقه تا پايان مسابقه و قهرماني ايران مانده بود و ايران 78 بر 63 از حريفش پيش بود. برتري ايران تا پايان کوارتر چهارم ادامه داشت و در نهايت ايران توانست در اين کوارتر با نتيجه 23 بر 18 به پيروزي برسد و در نهايت 85 بر 71 ميزبان را شکست دهد و براي سومين بار قهرمان آسيا شود.



تاريخ : یک شنبه 20 مرداد 1392برچسب:, | 11:43 | نویسنده : Amir

قهرمانان ارزشمند بسکتبال کشورمان که از روز اول با اقتدار پيش رفتند و تمام حريفان خود را با پيروزي از پيش رو برداشتند در حالي که صعودشان به جام جهاني 2014 اسپانيا قطعي شده، براي اثبات قدرت خود به آسيا امروز در ديدار سرنوشت ساز فينال به مصاف تيم فيليپين خواهند رفت.

با وجود حمايت پر شور تماشاگران فيليپين از تيم ملي کشورشان غيور مردان بسکتبال ايران روز دشواري براي تصاحب عنوان قهرماني اين دوره از مسابقات خواهند داشت اما سالن مملوء از بيست هزار تماشاگر فيليپيني هم نمي تواند براي دلير مردان بسکتبال ايران که براي کسب سومين قهرماني خود در آسيا هم قسم شده اند مانعي ايجاد کند.

تيم هاي کره جنوبي و چين تايپه ساعت 13:30 به وقت تهران ديدار رده بندي را برگزار مي کنند و ايران و فليپين نيز در ديدار اختتاميه ساعت 16:00 به وقت تهران براي قرار گرفتن در جايگاه اول مسابقات به ميدان خواهند رفت.

اميد است با دعاي خير ملت ايران که همواره يار و همراه ورزشکاران کشورمان در عرصه هاي بين الملي بوده رعنا قامتان تيم ملي بسکتبال ايران که در جام ملت هاي آسيا نشان دادند فراتر از آسيا حرکت مي کنند با شايستگي قهرماني ديگري را براي ملت شريف ايران به ارمغان آورند.



تاريخ : سه شنبه 15 مرداد 1392برچسب:, | 12:56 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران در دومين بازي خود در مرحله دوم جام ملت‌هاي آسيا مقابل بحرين به برتري رسيد.

تيم ملي بسکتبال ايران در دومين بازي خود در بيست و هفتمين دوره مسابقات جام ملت‌هاي آسيا به مصاف بحرين رفت.

ملي پوشان کشورمان که در بازي نخست خود در اين مرحله هند را از پيش رو برداشته بودند، در اين مسابقه هم موفق شدند بحرين را 75 بر 56 شکست دهند و به جمع 8 تيم برتر راه پيدا کنند.

تيم ايران در اين مسابقه هم با ترکيب اصلي خود يعني مهدي کامراني، حامد آفاق، صمدنيکخواه بهرامي، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي وارد ميدان شد.

*کوارتر اول: 23 بر 6 به سود ايران

ملي پوشان کشورمان از همان ابتدا قدرت خود را به حريف ديکته کردند و حساب کار 12 بر 4 بود که سرمربي بحرين مجبور به درخواست وقت استراحت براي جلوگيري از افزايش زودهنگام نتيجه کرد.

در ادامه کار محمد جمشيدي به جاي حامد آفاق وارد ميدان شد. دو توپ ربايي خوب از بچه‌هاي ايران باعث شد ساهاکيان 4 امتياز را براي کشورمان به ارمغان بياورد. 3 دقيقه به پايان کوارتر بود که داودي و کاردوست جايگزين کامراني و حدادي شدند.

چستر گيلر بازيکن تبعه بحريني ها همانند ديدار با کره‌جنوبي در اين بازي هم در ترکيب اين تيم قرار نداشت.

کمتر از يک دقيقه مانده بود که آرن داودي حساب کار را 23 بر 6 کرد که اين کوارتر با همين نتيجه به پايان رسيد.

*کوارتر دوم: 21 بر 7 به سود بحرين

اين کوارتر با پرتاب دو امتيازي بحريني‌ها آغاز شد. در همان ابتدا تيم ايران دو تعويض داشت و سهراب نژاد و جواد داوري وارد ميدان شدند. خطايي که بحريني‌ها روي کاردوست انجام دادند دو امتياز را براي ايران در پي داشت و پس از آن پرتاب سه امتيازي داوري ثمري نداشت و در برگشت نيز بحريني‌ها همين کار را انجام دادند.

در ادامه کار هر دو تيم اشتباهات زيادي داشتند و ايران که با تيم دوم خود در زمين حضور داشت، در امتيازآوري ناموفق بود. در ادامه کار يک نفوذ زيبا از سامان ويسي در زير حلقه امتيازهاي ايران را به 28 رساند، اما در برگشت بحريني‌ها با يک پرتاب سه امتيازي موفق پاسخ دادند و جمع امتيازهاي خود را به 15 رساندند.

بحريني‌ها در اين کوارتر عملکرد بهتري نسبت به ايران داشتند و هر لحظه فاصله را کمتر مي‌کردند.

10 ثانيه به پايان اين کوارتر بود که جمشيدي با يک نفوذ در زير حلقه خطا گرفت که پرتاب‌هاي وي وارد سبد نشد تا در پايان حساب کار 30 بر 27 به سود ايران به پايان برسد.

*کوارتر سوم: 33 بر 14 به سود ايران

در کوارتر سوم مهمد بچيروويج؛ سرمربي تيم ملي ايران بازيکنان اصلي خود را وارد ميدان کرد. حامد آفاق و صمد نيکخواه بهرامي در همان ابتدا 6 امتياز را با پرتاب‌هاي خود براي ايران کسب کردند. در ادامه کار نيز يک کار ترکيبي از بازيکنان کشورمان پرتاب سه امتيازي صمد را در پي داشت که پس از آن سرمربي صربستاني بحريني‌ها وقت استراحت درخواست کرد.

کوارتر سوم را بازيکنان ما با قدرت پيش مي‌بردند و يک توپ ربايي خوب از آفاق و پرتاب خوب کامراني حساب کار را 43 بر 30 به سود ايران کرد.

حامد آفاق بار ديگر اقدام به پرتاب سه امتيازي کرد که خطاي بحريني‌ها سه پرتاب را به وي داد و او نيز هر سه را وارد سبد کرد.

5 دقيقه از اين کوارتر مانده بود که نفوذ خوب کامراني گارد راس ايران دو امتياز ديگر براي ايران در پي داشت. بحريني‌ها در اين کوارتر مقابل ايران حرفي براي گفتن نداشتند و در دفاع و حمله ناموفق بودند.

امتيازهاي هر لحظه بيشتر مي‌شد و ملي‌پوشان کشورمان اجازه قدرت نمايي به حريف را نمي‌دادند. دو دقيقه و 13 ثانيه مانده بود که حرکت خوب حدادي شصتمين امتياز را براي ايران به ارمغان آورد. بحريني‌ها هم ددر ثانيه‌هاي پاياني دو پرتاب موفق سه امتيازي داشتند. کاردوست و ويسي در اين ثانيه‌ها وارد ميدان شدند.

در پايان کوارتر سوم نتيجه 63 بر 41 به سود ايران خاتمه يافت.

*کوارتر چهارم: 15 بر 12 به سود بحرين

کوارتر چهارم هم با امتياز آوري ايران و توسط کاردوست کسب شد. در اين کوارتر تيم ايران با ترکيب بازيکنان اصلي و دوم خود کار مي‌کرد. يک کار ترکيبي از بازيکنان ايران و پاس به کاردوست اسلم دانک زيباي اين کار را در پي داشت.

بحريني‌ها در اين کوارتر هم شوت‌هاي سه امتيازي موفق داشتند و «بادر مالابس» اين حرکت را انجام داد و آنها را به امتياز 48 رساند.

آرن داودي که در اين کوارتر در ترکيب ايران حضور داشت، در حرکتي که داشت روي او خطا انجام شد و او نيز پرتاب‌هاي خود را وارد سبد کرد. چهار دقيقه مانده بود که سهراب نژاد هم جاي ساهاکيان وارد ميدان شد. امتياز آوري‌هاي بازيکنان ايران ادامه داشت که سرمربي بحرين مجبور به درخواست وقت استراحت کرد.

در ادامه کار ملي پوشان کشورمان براي لحظاتي در پرتاب‌هاي خود ناموفق بودند و بحريني‌ها دو پرتاب سه امتيازي موفق داشتند و امتيازهاي خود را به 52 رساندند.

در پايان نيز حساب کار 75 بر 56 به سود کشورمان به پايان رسيد.

تيم ملي کشورمان در سومين و آخرين بازي دور دوم فردا ساعت 9 و 15 دقيقه به مصاف قزاقستان مي‌رود.

اين رقابت‌ها از 10 مرداد آغاز شده و 20 مردادماه به پايان خواهد رسيد. سه تيم نخست جواز حضور در جام جهاني 2014 اسپانيا را کسب خواهند کرد.



تاريخ : دو شنبه 14 مرداد 1392برچسب:, | 11:20 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران در نخستين بازي خود در مرحله دوم جام ملت‌هاي آسيا مقابل هند به پيروزي رسيد.

تيم ملي بسکتبال کشورمان در نخستين بازي مرحله دوم بيست و هفتمين دوره مسابقات بسکتبال جام ملت‌هاي آسيا صبح امروز از ساعت 9 و 15 دقيقه به مصاف هند رفت و موفق شد 102 بر 58 به برتري رسيده و دومين مسابقه‌ خود را با بيش از 100 امتياز به پايان رساند.

تيم ايران در دور مقدماتي نيز مالزي را 100 تايي کرده بود.

تيم ايران در اين بازي با ترکيب مهدي کامراني، صمد نيکخواه بهرامي، حامد آفاق، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي وارد ميدان شد.

*کوارتر اول: 25 بر 12 به سود ايران

دقايق ابتداييي بازي پاياپاي آغاز شد، اما در ادامه کار ملي پوشان ايران بازي را در اختيار گرفتند. حساب کار 16 بر 10 بود که پرتاب سه امتيازي موفق صمد امتيازهاي ايران را به عدد 19 رساند. هندي‌ها در دفاع عملکرد نسبتا خوبي داشتند، اما در حمله براي وارد کردن توپ داخل سبد ايران برنامه‌اي نداشتند و توپ را يکي پس از ديگري از دست مي‌دادند. تيم کشوزرمان هم در اين کوارتر پرتاب هاي زيادي را از دست داد.

در حالي که يک دقيقه‌اي بود هيچ امتيازي در بازي رد و بدل نشده بود در 2 دقيقه مانده به پايان بازي هندي ها دو امتياز را کسب کردند که پس از خطا روي حدادي داوران 2 پرتاب را به سود ايران اعلام کردند که حدادي هر دو را وارد سبد کرد.

تماشاگران ايراني مقيم فيليپين هم همانند سه بازي گذشته در سالن حضور داشتند و به خوبي ملي پوشان را تشويق مي‌کردند. در ثانيه‌هاي پاياني نيز پرتاب سهراب نژاد وارد سبد نشد تا در نهايت اين کوارتر 25 بر 12 به سود کشورمان به پايان برسد.

*کوارتر دوم: 26 بر 10 به سود ايران

کوارتر دوم هم با برتري تيم کشورمان آغاز شد. آرن داودي هم در اين زمان به بازي آمده بود. حساب کار 34 بر 16 بود که هندي ها درخواست وقت استراحت کردند تا روند امتيازآوري تيم کشورمان را کن کنند. هندي ها همچنان در حمله با دفاع خوب ايران ناموفق بودند. در ادامه پرتاب دو امتيازي صمد نيکخواه وارد سبد شد، اما بلافاصله هندي ها آن را جبران کردند.

در اواسط اين کوارتر بود که خطاي غير ورزشي هندي‌ها دو پرتاب را به کامراني داد که او نيز توپ خود را وارد سبد کرد و پس از آن حريف يک بار ديگر خطا کرد که صمد نيکخواه بهرامي حساب کار را 42 بر 19 کرد و حامد سهراب نژاد نيز در ادامه يک پرتاب سه امتيازي و يک پرتاب دو امتيازي موفق را وارد سبد هندي‌ها کرد.

روبه ارغوان نيز در اين کوارتر براي ايران وارد ميدان شد و محمد جمشيدي نيز جاي صمد نيکخواه به زمين آمد.

در ثانيه‌هاي پاياني هم پرتاب سه امتيازي موفق حامد آفاق باعث شد نتيجه 51 بر 22 به سود ايران به پايان برسد.

*کوارتر سوم: 27 بر 17 به سود ايران

تيم ملي کشورمان در اين کوارتر هم با ترکيب اصلي خود وارد ميدان شد و در دو دقيقه اول 10 امتياز را کسب کرد. در ادامه کار دو خطا روي هندي ها انجام شد که هندي ها دو پرتاب موفق را انجام دادند و امتيازهاي خود را به 28 رساندند. هندي ها پس از آن نيز يک پرتاب ناموفق داشتند که در برگشت دريافت ناموفق کامراني بار ديگر توپ را به هندي ها داد که دو امتياز ديگر را آنها کسب کردند. کامراني نيز در اين صحنه از ناحيه سر دچار مصدوميت شد و براي مداوا از بازي بيرون رفت.

در ادامه کار اوشين ساهاکيان جاي خود را به سهراب‌نژاد داد. حامد آفاق در اين بازي برخلاف سه بازي قبلي پرتاب هاي موفقي داشت.

کمتر از 4 دقيقه به پايان اين کوارتر مانده بود که اعتراض هاي بچيروويچ، سرمربي ايران باعث شد تا داور اخطار فني به او داده و دو پرتاب هم به هندي‌ها بدهد.

در ادامه کار حرکت محمد جمشيدي در زير حلقه باعث شد هندي ها روي او خطا کنند و وي دو پرتاب خود را وارد سبد کند. جواد داوري نيز در اين کوارتر به ميدان آمد.

آرن داودي نيز پرتاب‌هاي موفق 3 امتيازي آفاق را با دو پرتاب زيبا تکميل کرد تا حساب کار 76 بر 39 به سود ايران شود و در ادامه نيز پرتاب دو امتيازي سهراب نژاد نتيجه کوارتر سوم را در پايان 78 بر 39 به سود ايران کرد.

*کوارتر چهارم: 24 بر 19 به سود ايران

در اين کوارتر هم بازي يک طرفه‌اي را از سوي بازيکنان کشورمان شاهد بوديم و هندي ها حرفي براي گرفتن نداشتند.سهراب نژاد که از زمان حضورش عملکرد موفقي داشت جاي خود را به روزبه ارغوان داد. تيم کشورمان در اين کوارتر با ترکيب دوم خود بازي مي‌کرد.

هندي ها همانند اکثر پرتاب‌هاي خود همچنان در امتيازآوري ناموفق بودند و هفت دقيقه از بازي در اين کوارتر گذشته بود که محمد جمشيدي جوانترين بازيکن ايران با پرتاب 3 امتيازي موفق حساب کار را 86 بر 42 کرد.

در ادامه کار پرتاب 3 امتيازي جواد داوري و پرتاب پناليت کاردوست 4 امتيازي ديگر را براي ايران در پي داشت.

کمتر از 3 دقيقه مانده بود که هندي ها دو پرتاب سه پرتابي موفق داشتند جمع امتيازهاي آنها را به عدد 54 رساند.

در ثانيه‌هاي پاياني نيز برتري و امتيازآوري ايران ادامه داشت و تيم کشورمان موفق شد 102 بر 58 برنده بازي شود.

در پايان اين مسابقه حامد آفاق با کسب 16 امتياز به عنوان امتياز آورترين بازيکن ميدان شناخته شد.

حامد حدادي نيز با کسب 12 امتياز و 7 ريباند و تاثيرگذاري 24، تاثيرگذارترين بازيکن ايران در اين مسابقه بود.

صمد نيکخواه بهرامي 15 امتياز، حامد سهراب نژاد 14 امتياز، کاردوست 12 امتياز، مهدي کامراني و جواد داوري هرکدام 8 امتياز، آرن داودي و محمد جمشيدي هرکدام 7 امتياز، سامان ويسي 2 و روزبه ارغوان نيز يک امتياز را براي ايران کسب کردند.

در بخش ريباند نيز پس از حدادي و سهراب نژاد که 7 ريباند را کسب کردند، کاردوست با تصاحب 6 ريباند، سومين ريباندر تيم ايران بود.

مهدي کامراني که در اين مسابقه مصدوم شد با 5 پاس منجر به گل بهترين بازيکن در اين بخش بود. پس از او سامان ويسي چهار پاس منجر به گل داشت.

تيم ايران فردا در دومين بازي خود در مرحله دوم ساعت 9 و 15 دقيقه به مصاف بحرين مي‌رود.

اين مسابقات از 10 مرداد آغاز شده و 20 مرداد به پايان مي‌رسد. سه تيم نخست جواز حضور در جام جهاني 2014 اسپانيا را کسب خواهند کرد.



تاريخ : یک شنبه 13 مرداد 1392برچسب:, | 10:14 | نویسنده : Amir

ملي‌پوش سابق فوتسال ايران با قراردادي يک ماهه، شنژن را در جام باشگاه‌هاي آسيا همراهي خواهد کرد.


مسعود دانشور بازيکن سابق تيم ملي فوتسال که سابقه بازي در جام جهاني 2008 برزيل را در کارنامه دارد، براي تيم شنژن چين در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا توپ خواهد زد. دانشور بعد از وحيد شمسايي دومين ايراني خواهد بوده که به شنژن پيوسته است. آقاي گل جهان پيش از دانشور حضور يک ماهه در اين تيم داشت و براي چهار بازي که در مرحله مقدماتي جام باشگاه هاي آسيا انجام داد، بيش از 300 ميليون تومان دريافت کرد. پيشنهاد اين باشگاه چيني به دانشور هم وسوسه کننده بود، تا جايي که اين بازيکن حاضر شده فقط يک ماه براي شنژن بازي کند اما تا نيم فصل از ليگ ايران بيرون بنشيند!

دانشور بعد از امضاي قراردادش با شنژن اظهار کرد: باشگاه شنژن با توجه به اينکه پيش از اين نيز با وحيد شمسايي همکاري کرده و همچنين شناختي که از من داشت، پيشنهاد بازي در جام باشگاه‌هاي آسيا را به من داد و با قراردادي يک ماهه به اين تيم پيوستم.

وي افزود: با توجه به قانون نقل و انتقالات اگر در جام باشگاه‌هاي آسيا براي تيمي بازي کنم تا نيم فصل اول ليگ برتر ايران نمي توانم براي تيمي به ميدان بروم. اما قراردادي که با شنژن بستم ارزشش را داشت و مبلغ خوبي از اين تيم دريافت خواهم کرد. من همچنين براي بازي در اين تيم با وحيد شمسايي مشورت مي کنم و مي خواهم از تجربيات حضور او در اين تيم استفاده کنم.

بازيکن فصل قبل ارژن درباره شروع تمرين هايش در شنژن نيز توضيح داد: جام باشگاه‌هاي آسيا از پنج شهريور در ناگوياي ژاپن شروع مي‌شود و براي اينکه با تيم هماهنگ شوم، از جمعه به چين خواهم رفت تا در تمرين‌هايش شرکت کنم.



تاريخ : شنبه 12 مرداد 1392برچسب:, | 16:55 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران در آخرين ديدارش از مرحله گروهي رقابت‌هاي قهرماني آسيا به مصاف چين رفت و به پيروزي ديگر رسيد.

تيم ملي بسکتبال ايران در سومين ديدار خود از گروه C به مصاف چين مدافع عنوان قهرماني آسيا رفت و با نتيجه قاطع 70 بر51 به پيروزي رسيد. ايران با اين پيروزي به عنوان صدرنشين گروه سوم به جمع دوازده تيم برتر آسيا رسيد.

*کوارتر نخست: 26 بر 16 ايران

مهدي کامراني،‌ حامد آفاق،‌ صمد نيکخواه‌بهرامي، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي ترکيب ايران را تشکيل مي‌دادند. کوارتر نخست با برتري کامل ايران آغاز شد. ايران با امتياز صمد نيکخواه بهرامي پيش افتاد و با عملکرد خوب دفاعي اجازه کار را به چين نداد.

دفاع ايران اجازه خود‌نمايي به حريف نمي‌داد و توپ ربايي‌هاي کامراني نيز فرصت امتيازآوري براي بسکتباليست‌ها ايجاد مي‌کرد. چين تا پنج دقيقه نخست بازي در امتيازآوري ناکام بود و 9 بر صفر از حريفش عقب بود تا اينکه بالاخره توانست توسط ژي لي به نخستين دو امتيازش برسد.

در ادامه نيز ايران دفاع خود را بهتر و بهتر کرد. کار دفاعي ايران به هيچ وجه به چيني‌ها اجازه کار نمي‌داد و از طرف ديگر فرصت‌هاي امتيازآوري به ملي پوشان مي‌داد که آنها نيز از آن استفاده مي‌کردند. سه دقيقه به پايان کوارتر نخست باقي مانده بود که ايران 17 بر 7 از حريفش پيش بود. صمد نيکخواه بهرامي ستاره ايران در کوارتر نخست بود که تا اين دقيقه از مسابقه 10 امتياز کسب کرده بود.

نکته جالب توجه در اين کوارتر اين بود که کادرفني چين ژي ژي ليان سنتر نام‌ آشناي خود را بازي ندادند و از وانگ ژي ژي سنتر کهنه کار خود نيز تنها دقايقي بهره بردند. با افزايش فاصله امتيازي بچيروويچ نيز به مهرهء‌هاي اصلي‌اش استراحت داد و بازيکنان جايگزين را به ميدان فرستاد. با اين شرايط ايران در اين کوارتر توانست حريفش را به خوبي کنترل کند و با دفاع تيمي خود با نتيجه 26 بر 16 به پيروزي رسيد.

*کوارتر دوم: 15 بر 8 ايران

با آغاز کوارتر دوم چين رو به پرتاب‌هاي سه امتيازي آورد که موفق بود. دو تيم در کار دفاعي خوب کار مي‌کردند و سعي داشتند از ضد حمله‌هاي خود استفاده کنند. شوت‌هاي سه امتيازي چين و توپ ربايي‌هاي کامراني در ميدان صحنه‌هاي زيبايي را ايجاد کرده بود.

حامد حدادي نيز در زير سبد چين قدرتنمايي مي‌کرد و امتياز کسب مي‌کرد. شاگردان بچيروويچ عملکرد خوبي داشتند و اشتباه‌هاي کمي داشتند. با استفاده از اشتباه‌هاي بازيکنان جوان چين موقعيت‌سازي مي‌کردند اما دو تيم در امتيازآوري موفق نبودند. ايران 35 بر 22 از حريفش پيش بود و بچيروويچ از موقعيت استفاده کرد تا نفرات نيمکت نشينش را وارد ميدان کند.

ايران در ادامه نيز تيم برتر ميدان بود و با قدرت زير سبد و نفوذهاي خوبش موقعيت بدست مي‌آورد و به امتياز آوري‌اش ادامه مي‌داد. سه دقيقه به پايان کوارتر دوم باقي مانده بود و ايران در اين کوارتر 11 بر 8 از حريفش پيش بود. چين در دقايق پاياني سيستم دفاعي‌اش را تغيير داد و توانست حمله‌هاي ايران را کنترل کند اما بازهم فضاسازي‌هاي کامراني که در اين دقايق ويسي را در کنارش داشت دفاع چين را برهم مي‌ريخت و در نهايت با نتيجه 15 بر 8 در کوارتر دوم به پيروزي رسيد.

نيمه نخست مسابقه با نتيجه 41 بر 24 به سود ايران به پايان رسيد.

*کوارتر سوم: 17 بر 13 چين

بچيروويچ در کوارتر سوم بيشتر سعي داشت به مهره‌هاي کليدي‌اش استراحت بدهد و چيني‌ها نيز از همين شرايط استفاده کردند و امتياز آوردند. دو تيم در دفاع خوب کار مي‌کردند اما در حمله ناموفق بودند. بازي پاياپاي پيش مي‌رفت و امتيازها کم بود. چيني‌ها با فضا سازي براي وانگ ژي ژي سنتر کهنه کار خود سعي داشتند فاصله امتيازي را کاهش دهند که بچيروويچ دوباره حامد حدادي را وارد زمين کرد. او دوباره يکه تازي‌اش را در ميدان آغاز کرد.

چين در ادامه کار سعي داشت برتري‌اش را در کوارتر سوم ادامه دهد و توانست با دفاع منطقه‌اي خوب حمله‌هاي ايران را متوقف کند. چين 11 بر 7 از ايران پيش بود و ملي پوشان کمي تمرکزشان را از دست داده بودند و همين مساله فرصت کافي را به چيني‌ها مي‌داد تا امتياز‌آوري کنند. توپ ربايي چيني‌ها نيز دفاع ايران را آزار مي‌داد و در نهايت چين در کوارتر سوم با نتيجه 17 بر 13 به برتري رسيد.

*کوارتر چهارم: 16 بر 10 ايران

ايران در کوارتر چهارم کارش را بهتر آغاز کرد.همان ابتدا با قدرت زير سبد حدادي صاحب چهار امتياز شد. ايران 58 بر 43 از حريفش پيش بود و با دفاع مناسب اين حاشيه امنيت را حفظ مي کرد. ايران در اين کوارتر نيز با دفاع خوب چيني ها را کنترل مي کرد و اجازه نمي داد آنها کاري از پيش ببرند. با اينکه ملي پوشان در موقعيت سازي موفق بودند اما بازي در اين کوارتر کم امتياز پيش مي رفت.

بچيرويچ سعي مي کرد با استفاده از تمامي نفراتش به بازيکنان اصلي استراحت بدهد و به همين دليل تيم ملي شادابي خودش را از دست نمي داد.

چهار دقيقه به پايان مسابقه باقي مانده بود که ايران 63 بر 44 از چين پيش بود. چيني ها تعداد خطاهاي تيمي شان نيز تمام شده بود و همين مساله عرصه را بر آنها تنگ تر مي کرد. دو دقيقه به پايان بازي مانده بود که ايران در کوارتر چهارم 11 بر 3 از حريفش پيش بود و تا انتهاي بازي نيز اين برتري را حفظ کرد و در نهايت توانست 70 بر51 برابر چين به پيروزي برسد. کوارتر چهارم نيز با نتيجه 16 بر 10به سود ايران به پايان رسيد.

به اين ترتيب ايران به عنوان صدرنشين گروه سوم راهي مرحله دوم مسابقات شد و بايد با سه تيم نخست گروه چهارم رقابت کند. رقابت هاي مرحله دوم قهرماني آسيا از دوشنبه آغاز مي شود.
 
 



تاريخ : جمعه 11 مرداد 1392برچسب:, | 17:45 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران در دومين ديدار خود در جام ملتهاي آسيا توانست کره را از پيش رو بر دارد.

تيم ملي بسکتبال ايران در دومين ديدارش از مرحله گروهي رقابت‌هاي قهرماني آسيا به مصاف کره‌جنوبي رفت و با عملکردي خوب 76 بر 65 به پيروزي رسيد و دومين بردش در اين مسابقات را جشن گرفت. به نقل از ايسنا، ايران هم اکنون تنها تيم بدون باخت گروه C است و فردا بايد به مصاف چين برود.

*کوارتر نخست: 18 بر 15 ايران

بچيروويچ دوباره ترکيب اصلي‌اش را وارد ميدان کرد. مهدي کامراني، حامد آفاق، صمد نيکخواه‌بهرامي، اوشين ساهاکيان و حامد حدادي وارد ميدان شدند و از همان ابتدا توپ و ميدان را در اختيار گرفتند و با پرتاب آزاد حامد حدادي به امتياز رسيدند.

ايران با استفاده از قامت اوشين ساهاکيان و حامد حدادي در زير سبد به دنبال امتياز بود و کره‌اي‌ها از همان ابتدا به دنبال استفاده از حمله‌هاي سرعتي بودند. دو تيم در دفاع خوب کار مي‌کردند اما بازهم قدرت زير سبد ايران فرصت را براي شاگردان بچيروويچ ايجاد مي‌کرد تا امتيازآوري کنند. ايران 7 بر 4 از حريف شرقي‌اش پيش بود. ايران دفاع خوبي داشت و توپ‌ربايي‌هاي آفاق و کامراني عرصه را بر حريف تنگ‌تر مي‌کرد.

در ادامه کُره رو به پرتاب سه امتيازي آورد. دفاع نفر به نفر کُره نيز خط حمله ايران را تحت فشار قرار مي‌داد. کره‌اي‌ها با سرعت زياد از بازيکنان ايران خطا مي‌گرفتند و فاصله امتيازي را کم مي‌کردند. ايران 13 بر 9 پيش بود اما کره‌اي‌ها همچنان فشارش را افزايش مي‌داد.

اصغر کاردوست نخستين بازيکن ايران بود که از روي نيمکت وارد ميدان شد. او جاي حامد حدادي را گرفت و عملکرد خوبي نيز داشت. در ادامه روزبه ارغوان و جواد داوري نيز وارد ميدان شدند و در سه دقيقه مانده به پايان کوارتر نخست برابر کره‌اي‌ها ايستادند و امتيازآوري آنها را متوقف کردند. ايران در نهايت اين کوارتر را 18 بر 15 به سود خود به پايان رساند.

*کوارتر دوم:16 بر 12 کره‌جنوبي

کواتر دوم مسابقه با امتيازآوري کره‌اي‌ها آغاز شد. کره دفاع خود را تقويت کرده بود و اجازه امتيازآوري به ايران نمي‌داد و بالاخره توانست براي نخستين بار در جريان بازي از ايران پيش بيفتند. نتيجه بازي 19 بر 18 به سود کره شد و بچيروويچ براي شاگردانش زمان استراحت گرفت. با بازگشت دوباره بازيکنان به ميدان ايران کارش را سرعتي ادامه داد و همان ابتدا با امتياز کاپيتان تيم ملي دوباره از حريفش پيش افتاد. اسلم دانک حامد حدادي نيز عملکرد تيمي ايران را کامل کرد و دوباره فاصله امتيازي به سود ايران افزايش پيدا کرد اما طولي نکشيد که بازهم ايران اسير دفاع کره شد.

در ادامه کره سيستم دفاعي‌اش را نفر به نفر کرد که جواب داد و با استفاده از ضد حمله‌هاي سريع فاصله را کاهش داد. دو تيم پاياپاي کار مي‌کردند و تنها 5 دقيقه به پايان نيمه نخست باقي مانده بود. با اينکه فاصله امتياز بسيار کم بود بچيروويچ به طور مقطعي بازيکنانش را تغيير مي‌داد و از اکثر ملي پوشانش استفاده مي‌کرد. در حالي که ايران سعي داشت بازي را آرام‌تر کند کره‌اي‌ها در دو ضد حمله موفق کار کردند و دوباره بازي برابر شد. تعداد خطاهاي ملي پوشان در اين دقايق بالا رفته بود و همين موضوع فرصت امتيازآوري به کره مي‌داد.

کره در دقايق پاياني کوارتر دوم بهتر کار کرد و توانست به برتري برسد. در حالي که ملي پوشان ايران در امتيازآوري ناموفق بودند و موقعيت‌هايشان را از دست مي‌دادند کره‌اي ها با نفوذهاي سريع به سبد ايران مي‌رسيدند و امتياز مي‌گرفتند. کره در يک دقيقه مانده به نيمه نخست 31 بر 27 پيش بود. ايران در اين کوارتر در امتيازآوري ضعيف کار کرد و نتوانست کاري برابر کره پيش ببرد.

ثانيه‌هاي پاياني کوارتر دوم نيز به سود کره گذشت و پرتاب سه امتيازي آنها نيز وارد سبد ايران شد و در نهايت اين کوارتر با نتيجه 16 بر 12 به سود حريف شرقي ايران به پايان رسيد. کره‌اي‌ها با درخشش در کوارتر دوم توانستند نيمه نخست را با برد پشت سر بگذارند.

در کوارتر دوم بازي مي‌توان به پرتاب‌هاي پنالتي از دست رفته حامد حدادي اشاره کرد.

*کوارتر سوم: 21 بر 7 ايران

نيمه دوم در حالي آغاز شد که کره‌اي‌ها 34 بر 32 از ايران پيش بودند اما امتياز صمد نيکخواه بهرامي بازي را برابر کرد و در ادامه دوباره از حريف شرقي‌اش پيش افتاد. بازي براي هر دو تيم پر اشتباه و بدون امتياز پيش مي‌رفت. ايران و کره تمرکز خوبي در دفاع داشتند و به همين دليل حمله‌هايشان اکثرا ناموفق مي‌شد.

در ادامه کار، ايران توپ و ميدان را براي خود کرد. هرچه ملي پوشان در کوارتر دوم ناکام بودند در نيمه دوم خودشان را پيدا کردند و درخشيدند. ايران با دفاع خوب موقعيت‌سازي مي‌کرد و با استفاده از قدرت زير سبد و نفوذ بازيکنان سرعتي‌اش امتيازآوري مي‌کرد. ايران فاصله امتيازي را به سود خود افزايش مي‌داد که با پرتاب سه امتيازي صمد نيکخواه‌بهرامي اين فاصله به 10 امتياز نيز رسيد.

در ادامه کره‌اي‌ها دفاع خود را منطقه‌اي کردند که جواب نداد و ايران بازهم امتيازآوري کرد. صمد نيکخواه‌بهرامي و حامد حدادي در کنار ديگر ملي پوشان خوب کار مي‌کردند و تا دقايق پاياني اين کوارتر به مجموع امتيازهاي ايران اضافه مي‌کردند. دقايق پاياني کوارتر سوم نيز با ناکامي کره‌اي‌ها و امتيازآوري ايران سپري شد و بالاخره بسکتباليست‌هاي ايران در اين کوارتر با نتيجه قاطع 21 بر 7 به پيروزي رسيدند.

*کوارتر چهارم:25 بر 24 ايران

کوارتر پاياني اين مسابقه در حالي آغاز شد که ايران 51 بر 43 از حريفش پيش بود و حامد حدادي دو امتياز ديگر براي ايران بدست آورد. بچيروويچ در اين دقايق از دو گارد راس استفاده مي‌کرد. مهدي کامراني و آرن داوودي در کنار هم بازي مي‌کردند که اين مساله دفاع کره‌اي‌ها را آزار مي‌داد. سه دقيقه از کوارتر چهارم گذشته بود و کره فاصله زيادي با ايران داشت و به همين دليل سعي مي‌کرد تا ملي پوشان ايران را عصبي کند.

در همين لحظه "جو سانگ کيم" فوروارد قدرتي با خطا بر روي صمد نيکخواه بهرامي مي‌خواست درگيري ايجاد کند که کاپيتان تيم ملي ايران اجازه نداد اين اتفاق بيفتد. در ادامه بچيروويچ کمي آرام‌تر عملکرد شاگردانش را از کنار زمين دنبال مي‌کرد و ملي پوشان نيز بهتر کار مي‌کردند. بازي 57 بر 48 به سود ايران ادامه داشت و ملي پوشان نمايش بهتري داشتند.

تنها پنج دقيقه به پايان باقي مانده بود که هماهنگي حدادي و کامراني صحنه‌هاي زيبايي به وجود مي‌آورد. ايران در دفاع خوب کار مي‌کرد و در حمله نيز با پاس‌هاي بي نقص کامراني و دانک‌هاي حدادي صاحب امتياز مي‌شد. کار کره‌اي‌ها تمام شده بود و سرمربي اين تيم با فرياد آخرين برنامه‌هايش را به بازيکنان کره منتقل مي کرد. ايران 64 بر 50 از کره پيش بود و تنها 4 دقيقه به پايان مسابقه باقي مانده بود.

در ادامه کره‌اي‌ها روي به پرتاب‌هاي سه امتيازي آوردند. آنها از ابتداي مسابقه در اين امر موفق بودند و امتياز مي آوردند. در حالي که کره‌اي‌ها به سرعت بازي اضافه کرده بودند بچيروويچ وقت استراحتي براي تيمش گرفت تا مسابقه آرام شود. با بازگشت دو تيم به ميدان ديگر کره نتوانست به بازي برگردد و دقايق پاياني مسابقه نيز به سود ايران سپري شد و در نهايت ملي پوشان با نتيجه 76 بر 65 در اين مسابقه به پيروزي رسيدند. کوارتر پاياني نيز با نتيجه 25 بر 24به سود ايران به پايان رسيد.

ايران فردا ساعت 14:15 به مصاف چين مي‌رود. همچنين تيم ملي بسکتبال ايران با کسب اين پيروزي صعود خود به مرحله بعد را قطعي کرد.



تاريخ : پنج شنبه 10 مرداد 1392برچسب:, | 11:14 | نویسنده : Amir

حضور دومين نماينده خراسان رضوي در ليگ برتر فوتسال قطعي شد.


امتياز تيم فوتسال تاسيسات دريايي تهران که در فصل گذشته به ليگ برتر صعود کرد، به طور قطعي خريداري شد.

امتياز اين تيم که با پشتوانه مالي کارخانه رب پاداش خريداري شده، قرار است با نام "پرسپوليس" در مسابقات حضور يابد.

حميد بي‌غم، سرمربي فصل گذشته فرش‌آراي مشهد اين خبر را تاييد کرد.



تاريخ : پنج شنبه 10 مرداد 1392برچسب:, | 11:13 | نویسنده : Amir

تيم ملي بسکتبال ايران بيست و هفتمين دوره رقابت هاي قهرماني آسيا را با برد برابر مالزي آغاز کرد.

بيست و هفتمين دوره رقابت هاي بسکتبال قهرماني آسيا با ديدار تيم ملي ايران برابر مالزي آغاز شد که ملي پوشان ايران با نتيجه قاطع 115 بر 25 حريف خود را شکست دادند و نخستين گام را محکم برداشتند.

کوارتر اول: 42 بر 3 ايران

تيم ملي ايران با ترکيب اصلي خود يعني مهدي کامراني، حامد آفاق، صمد نيکخواه بهرامي،‌اوشين ساهاکيان و حامد حدادي وارد ميدان شد و از همان اول صاحب توپ و ميدان بود و امتيازآوري مي کرد. بازي براي ملي پوشان ايران سبک بود و مهمد بچيروويچ نيز از تمامي نفراتش استفاده مي کرد تا وارد زمين شوند. با قدرت نمايي حامد حدادي در زير سبد مالزي که تيمي کوتاه برابر ايران بود کوارتر نخست با نتيجه قابل توجه 42 بر 3 به سود ايران به پايان رسيد.

کوارتر دوم:16 بر 10 ايران

در کوارتر دوم حدادي،‌نيکخواه بهرامي و کامراني روي نميکت نشستند و ديگر ملي پوشان وارد زمين شدند. در اين کوارتر نيز ايران صاحب توپ و ميدان بود. با اين حال شاگردان بچيروويچ که فاصله امتيازي را زياد مي ديدند کمي بي دقت کار مي کردند که باعث مي شد برخي موقعيت هاي تيم ملي ساده از دست برود. مالزي برابر ايران حرفي براي گفتن نداشت و حتي يک بار هم نتوانست به زير سبد نفوذ کند و به همين دليل رو به پرتاب هاي پيراموني آورد. ايران در اين کوارتر با اينکه همه کاره ميدان بود نسبت به کوارتر نخست امتياز کمتري بدست آورد و کمي سبک تر بازي کرد و در نهايت 16 بر 10 برنده شد تا بسکتباليست هاي ايران در نيمه نخست 58 بر 13 به پيروزي برسند.

کوارتر سوم: 33 بر 2 ايران

با آغاز نيمه دوم دوباره ترکيب اصلي ايران وارد ميدان شد و همان ابتدا دو امتياز بدست آورد. ملي پوشان بسکتبال ايران به راحتي در ميدان بودند و تقريبا از اين مسابقه به عنوان يک تمرين استفاده مي کردند. در دفاع و حمله بدون اشتباه بودند و امتياز آوري مي کردند. تنها چهار دقيقه از کوارتر سوم گذشته بود که ايران 75 بر 13 از حريفش پيش بود. بچيروويچ دوباره بازيکنانش را تغيير داد. داوودي به جاي کامراني و کاردوست به جاي حدادي وارد ميدان شدند. کوارتر سوم در حالي ادامه داشت که ايران 27 امتياز بدست آورده بود و مالزي بدون امتياز بود. در دقايق پاياني کوارتر سوم محمد جمشيدي و روزبه ارغوان نيز وارد زمين شدند. مالزي در ثانيه هاي پاياني دو امتياز بدست آورد و در نهايت اين کوارتر با نتيجه 33 بر 2 به سود ايران به پايان رسيد.

کوارتر چهارم: 24 بر 10 ايران

کوارتر چهارم در حالي آغاز شد که ايران 91 بر 15 از مالزي پيش بود. در اين کوارتر نيز ايران تيم موفق ميدان بود و مالزي از معدود موقعيت هاي خود تک امتياز بدست مي آورد. تنها پنج دقيقه به پايان بازي مانده بود که ايران مجموع امتيازهايش را به عدد 100 رساند. در ادامه نيز بسکتباليست هاي ايران امتيازآوري و فاصله را بيشتر مي کردند. در دقايق پاياني کوارتر چهارم ايران کمي فشار را کمتر کرد و مالزي نيز فرصت هايي براي کسب امتياز بدست آورد. بازي در کوارتر پاياني 20 بر 10 به سود ايران پيش مي رفت و تنها يک دقيقه تا پايان بازي باقي مانده بود. ايران دوباره امتياز آوري کرد و در نهايت با نتيجه 115 بر 25 به پيروزي رسيد. کوارتر چهارم نيز 24 بر 10 به سود ايران تمام شد.

اين دو تيم در دوره گذشته جام ملت‌ها نيز به مصاف هم رفته بودند که ايران در آن مسابقه نيز با نتيجه 121 بر 36 حريفش را مغلوب کرده بود.



تاريخ : چهار شنبه 9 مرداد 1392برچسب:, | 13:9 | نویسنده : Amir

سنگربان و عقب‌گير ملي‌پوش فوتسال ايران بعد از امضاي قراردادشان با نوريل روسيه اردوهاي اروپايي‌شان را آغاز کردند.


مصطفي نظري و علي‌اصغر حسن‌زاده بعد از توافق با تيم فوتسال "نوريل نيکل" روسيه، دوشنبه براي امضاي قرارداد وارد اين کشور شدند و بعد از قطعي شدن پيوستن به اين تيم وارد تمرين‌هاي نوريل شدند. اين دو بازيکن با تجربه فوتسال ايران بعد از يک جلسه تمرين با نوريل به اردوي مونته‌نگرو رفتند. اين تيم روسي به مدت يک هفته‌ در اين کشور اردو برگزار مي‌کند و بعد از انجام چند ديدار دوستانه و کارهاي بدنسازي به روسيه باز مي‌گردد تا مهياي حضور در اردوي پرتغال شود.

مصطفي نظري که با نوريل نيکل قرارداد يک ساله امضا کرده، به احتمال فراوان دروازه‌بان اصلي تيمش در ليگ روسيه خواهد بود و انگيزه اصلي‌اش از رفتن به اين تيم نيز اثبات دوباره خودش و بازگشت به تيم ملي است.

سايت فوتسال پلنت نيز در گزارشي به پيوستن دو بازيکن فوتسال ايران به نوريل روسيه پرداخته و از مصطفي نظري به عنوان بهترين بازيکن و اصغر حسن‌زاده به عنوان بااستعدادترين فوتسال ايران نام برده است. همچنين اين پايگاه خبري فوتسال تيم نوريل را تيم ايراني‌ها دانسته است.

ليگ روسيه که به فشرده‌ترين ليگ دنيا شهرت دارد همزمان با ليگ برتر ايران از 15 شهريور ماه آغاز مي‌شود و نزديک به 60 بازي طي ليگ برگزار خواهد شد. به اين ترتيب که دو بازي در دور رفت و يک بازي در دور برگشت انجام مي‌شود و زمان هر بازي هم به جاي 40 دقيقه‌، 50 دقيقه‌ است.



صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 16 صفحه بعد
  • قالب وبلاگ