رئال مادريد همچنان ثروتمندترين باشگاه دنياست. بارسلونا و منچستريونايتد در فهرست ثروتمندترين تيمهاي جهان در سال 2012 پايينتر از کهکشانيها جاي دارند.
در رده دوم بارسلونا با درآمد 483 ميليون يورويي در رده دوم ايستاد. منچستريونايتد با 396 ميليون يورو در سال در جايگاه سوم قرار گرفت. اين در حالي است که در بين بيست تيم برتر فهرست ثروتمندترين باشگاههاي جهان هفت تيم انگليسي قرار دارند که دليل عمده آن قراردادهاي تلويزيوني بالا براي تيمهاي انگليسي و اسپانسرشيپ است. براي مثال منچستريونايتد با قرارداد با شرکت جنرال موتور توانست مبلغ قابل توجهي از اسپانسرشيپ به دست آورد.
در بين فهرست ثروتمندترين باشگاههاي جهان منچسترسيتي با پنج پله صعود نسبت به سال قبل بيشترين صعود را داشته است. درآمد اين باشگاه منچستري به لطف مالکان ثروتمند عربش 51 درصد نسبت به سال قبل افزايش داشته است. در مجموع نکته جالب اين آمار رشد درآمد ساليانه باشگاهها نسبت به سال قبل بوده است.
به گزارش بيبيسي با وجود رکورد اقتصادي در اروپا در سال گذشته تمام بيست باشگاه برتر در ليست ثروتمندترين باشگاههاي اروپا نسبت به سال قبل 10 درصد افزايش درآمد داشتند. دان جونز، اقتصاددان ورزشي دليل رشد سود اقتصادي باشگاهها با وجود رکود اقتصادي در اروپا را علاقه مردم به ورزش فوتبال توصيف کرد.
به گزارش ايسنا به رغم حضور رئال مادريد و بارسلونا در ردههاي اول و دوم در بين 20 تيم برتر، نام هيچ تيم اسپانيايي ديده نميشود.
از سال 1996 تا سال 2003 منچستريونايتد در صدر فهرست پردرآمدترين باشگاههاي جهان قرار داشت اما از آن سال به بعد رئال مادريد توانسته بود، در صدر اين فهرست قرار گيرد.
در بين تيمهاي غير اروپايي کورينتيانس قهرمان جام جهاني باشگاهها در سال 2012 بهترين رتبه را دارد که در رده 31 جاي گرفته است.
فهرست 10 باشگاه ثروتمند فوتبال جهان:
1- رئال مادريد (512.6 ميليون يورو)
2- بارسلونا (483 ميليون يورو)
3- منچستريونايتد (395.9 ميليون يورو)
4- بايرن مونيخ (368.4 ميليون يورو)
5- چلسي (322.6 ميليون يورو)
6- آرسنال (290.3 ميليون يورو)
7- منچسترسيتي (285.6 ميليون يورو)
8- ميلان (256.9 ميليون يورو)
9- ليورپول (233.2 ميليون يورو)
10- يوونتوس (195.4 ميليون يورو)
ستاره پرتغالي رئال مادريد، بارسلونا را تيم شگفتانگيزي دانست و بر اين باور است که آنها بايد بيشترين استفاده را از بازي خانگي مقابل کاتالانها ببرند.
به گزارش فارس، سفيدپوشان يکشنبه شب ختافه را با نتيجه 4 بر صفر شکست دادند و رونالدو با هتتريک در اين ديدار سيصدمين گل باشگاهي خود را به ثمر رساند و رونالدو بر اين باور است که بازي چهارشنبه شب فرصت خوبي براي پيروزي در دور رفت مقابل آبياناريها است.
وي در اينباره اظهار داشت: ما در خانه و ورزشگاه خانگي خود بازي ميکنيم که فرصت خوبي براي ما است تا بهترين استفاده را از اين موقعيت ببريم.
کريستيانو رونالدو ادامه داد: بازي واقعا مهم و مشکلي است. مقابل يکي از قويترين تيمهاي دنيا به ميدان ميرويم.
وي خاطرنشان کرد: چند بازيکن کليدي را در اختيار نداريم؛ بازيکناني که براي ما مهم هستند؛ اما دليلي براي خوب بازي نکردن نيست. بايد بازي خوبي ارائه دهيم زيرا بارسا تيم شگفتانگيزي است.
ستاره پرتغالي مادريد همچنين با اشاره به عملکرد تيم در نيمه اول ديدار با ختافه تأييد کرد که سفيدپوشان بايد بهتر عمل کنند و افزود: در ابتداي بازي کمي خوابآلود بوديم زيرا معمولا در چنين ساعتي بازي نميکنيم. در نيمه اول کمي کند بوديم و به خوبي بازي نکرديم.
رونالدو همچنين ادامه داد: نصيحتهاي مورينيو به ما کمک کرد تا در نيمه دوم بازي خوبي ارائه دهيم. 4گل زديم و اين براي تيم مهم است که براي اين ديدار آماده باشيم.
وي با 3 گلي که در اين بازي به ثمر رساند، نوزدهمين هتتريک خود را براي رئال مادريد انجام داد تا تنها دياستفانو و تلمو زارا با 22 هتتريک بالاتر از او قرار داشته باشند.
کاپيتان پرتغال تصريح کرد: از اينکه 300 گل در رده باشگاهي زدهام خوشحالم؛ اما کار من اين است که به گلزني ادامه دهم و تمام تلاشم را براي موفقيت باشگاه انجام خواهم داد.
وي افزود: ميخواهم رکورد خودم را بشکنم و گلهاي بيشتري بزنم تا آمار بهتري نسبت به فصل پيش به ثبت برسانم. هميشه تلاش ميکنم بهترين حالت خودم را به نمايش بگذارم.
مدافع رئال مادريد ستاره پرتغالي تيم را بازيکن بسيار بزرگي توصيف کرد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: کريستيانو يک بار ديگر نشان داد که واقعا بازيکن بزرگي است و همان کسي است که باشگاه به وجودش نياز دارد. تيم احساس خوبي دارد و در مسير صحيحي قرار گرفتهايم. همچنين کمي خوش شانس و باانگيزه بوديم.
مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: در ديدار بعدي به مصاف بارسا خواهيم رفت و حسرت ميخورم که در اين بازي حضور ندارم. بايد خونسردي خود را حفظ کنيم زيرا بازي رفت و برگشت است و آنها تيم بزرگي هستند. فکر مي کنم مسابقه بسيار خوبي شود.
راموس در خصوص حضور ديگو لوپز در تيم اضافه کرد: اين خريد مثبتي براي تيم ما بود. او دروازهبان خوبي است و باشگاه را ميشناسد.
در ادامه رقابت هاي هفته بيست و يکم فوتبال قهرماني باشگاههاي اسپانيا موسوم به لاليگا، مهاجم آرژانتيني بارسلونا همچنان در صدر جدول برترين گلزنان اين جام قرار دارد.
پس از مسي، کريستيانو رونالدو نيز با درخشش در ديدار اين هفته تيمش در مقابل ختافه و به ثمر رساندن سه گل در اين ديدار، در جايگاه دوم قرار گرفت. فالکائو مهاجم کلمبيايي اتلتيکو مادريد نيز با هجده گل زده در جايگاه سوم جدول برترين گلزنان اين جام قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، آريتز آداريز از اتلتيک بيلبائو و روبن کاسترو از بتيس با دوازده گل زده در جايگاه بعدي قرار دارند.
سولدادو از والنسيا نيز تا کنون يازده گل در اين رقابت ها به ثمر رسانده و در جايگاه پنجم است.
پيتي از رايووالکانو تا کنون ده گل در اين رقابت ها به ثمر رسانده و اسکار از وايادوليد بازيکن نه گله اين مسابقات است.
اسپاس از سلتاويگو ، ايگواين از رئال مادريد، نگردو از سويا ، پوستيگا از رئال ساراگوسا ، ريکي از دپورتيو لاکرونيا و ولا از سوسيداد نيز هريک تا کنون هشت گل در اين رقابت ها به ثمر رسانده اند. حمد و ويکتور از مايورکا هم تا کنون هفت گل در رقابت هاي فصل جاري لاليگا به ثمر رسانده است.
تيم فوتبال اتلتيک بيلبائو يکشنبه در چارچوب رقابتهاي هفته بيست و يکم ليگ دسته اول فوتبال اسپانيا (لاليگا) با نتيجه سه بر صفر مهمان خود اتلتيکو مادريد را شکست داد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، بيلبائو با اين پيروزي بيست و پنج امتيازي شد و به رده دوازدهم جدول اين رقابتها صعود کرد و اتلتيکو مادريد نيز با چهل و هفت امتياز در رده دوم قرار دارد.
ستاره آرژانتینی بارسلونا در صورت گلزنی در بازی امشب تیمش مقابل اوساسونا رکورد دیگری را به نام خود ثبت خواهد کرد.
لیونل مسی پس از تمرینات طبیعی و غلبه بر مشکلات عضلانی که داشت، اکنون برای شکستن رکورد دیگری این بار در بازی با اوساسونا آماده است. همه میدانند که هیچچیز بیشتر از رقابت به ستاره آرژانتینی بارسلونا انگیزه نمیدهد.
اگر وی بتواند در بازی امشب گلزنی کند؛ در یازده مسابقه پیاپی در لیگ گلزنی کرده و رکورد رونالدو و ماریانو مارتین را که در 10 بازی پیاپی لیگ گل زدهاند را خواهد شکست؛ کاری که خودش هم در فصل گذشته انجام داد و در 10 بازی تیمش از هفته بیست و چهارم تا سیوچهارم در لالیگا موفق به گلزنی شد.
نوار گلزنی وی از یازده نوامبر سال گذشته میلادی در مایورکا آغاز شد و مقابل ساراگوسا، لوانته، بیلبائو، بتیس، اتلتیکو مادرید، وایادولید، اسپانیول، مالاگا و رئال سوسیهداد ادامه یافت. او در این یازده بازی 16 گل زده که 2 گل کمتر از رکورد فصل گذشتهاش است؛ هرچند مسی تاکنون در مسابقات این فصل لالیگا 28 گل به نام خود ثبت کرده است.
مسی تنها 3 گل با به ثمر رساندن 200 گل در رقابتهای لالیگا فاصله دارد. تنها 7 بازیکن در تاریخ برگزاری لالیگا موفق شدهاند این تعداد گل را در کارنامه خود ثبت کنند و این در حالی است که مسی تنها 25 سال سن دارد.
اوساسونا حریفی است که مسی رکورد خوبی در گلزنی مقابل این تیم دارد و تاکنون در 12 بازی تیمش مقابل آنها 10 گل به ثمر رسانده است.
پيشکسوت رئال مادريد ستاره پرتغالي اين تيم را در مسير صحيحي براي تبديل شدن به يکي از اسطورههاي باشگاه دانست.
به گزارش فارس، رئال مادريد در حال حاضر در نظر دارد پروژه جديدي را با کريستيانو رونالدو شروع کند. همان طور که اخبار روز گذشته منتشر شد، باشگاه بر اين باور است که ستاره پرتغالي دي استفانوي جديدي است که ميتواند رئال را به افتخارات زيادي برساند.
آمانچيو آمارو يکي از پيشکسوتان رئال مادريد بازيکنان بزرگ زيادي را در برنابئو ديده و شکي ندارد که باشگاه کار درستي را براي اعتماد کردن به کريستيانو رونالدو انجام ميدهد. وي در اين باره اظهار داشت: او در مسير تبديل شدن به يک دياستفانوي جديد است زيرا همه اين ويژگيها را دارد. او فيزيک بدني بسيار خوبي دارد، نيرومند و سرعتي است که روي زمين و هوا عالي بازي ميکند. علاوه بر اين او نقش فعالتري را در خارج از مسابقه دارد و از همه لحاظ نسبت به باشگاه احساس مسئوليت ميکند. خوزه مارتينز، يکي ديگر از اسطورههاي باشگاه ستاره پرتغالي را بسته کاملي از ويژگيهاي يک بازيکن خوب ميداند و در اين باره گفت: کريستيانو رونالدو در حال حاضر کاملترين بازيکن دنيا است. نميخواهم بگويم که بهتر از مسي است زيرا از نظر من اين دو با يکديگر متفاوت هستند؛ اما معتقدم که او کاملترين بازيکن است زيرا تمام ويژگيها را دارد. او يک بازيکن خاص است. وي اميدوار است که رونالدو سالهاي زيادي در باشگاه بماند و افتخارات زيادي را به برنابئو برگرداند. مارتينز اظهار داشت: وي از زماني که به رئال مادريد پيوست استعدادهايش را به کار گرفت و اکنون بازيکن بهتري نسبت به زمان حضورش در منچستر يونايتد است. |
بارهسي ميگويد در جام جهاني 90 مارادونا خوششانستر از مردم ايتاليا بود.
فرانکو بارهسي، ستاره ايتاليايي به تهران آمد، دربي را ديد و بعد از شامي مفصل در کنار رويانيان به کشورش برگشت. رفت تا با برلوسکني و گالياني فکر کنند که آيا ميتوانند با پرسپوليس همکاري کنند يا نه .
او در 48 ساعت حضورش در تهران سطح شهر را ديد، به ورزشگاه آزادي رفت. چندبار در تلويزيون حاضر شد و به سؤالات مختلف پاسخ داد، از دربي حرف زد و از کيفيت پايينش، از مهماننوازي ايراني، از اينکه فکر ميکرده ايران کشوري است در وضعيت جنگي اما آرامش تهران شيفتهاش کرده است.
اين گفت و گو اما هيچ ارتباطي با آنچه تا حالا از او شنيديد ندارد. گفت و گويي است در ارتباط با او، ميلان و فوتبال عصر خودش از گوليت و رايکارد گرفته تا مارادونا؛ گفتوگويي که صبح اولين روز حضورش در هتل آزادي انجام شده است .
*ميخواهيم با شما از ميلان حرف بزنيم. از ميلان بزرگ دهه 90؛ تيمي که بهترين تيم دنيا بود.
راستش من از 17 سالگي براي ميلان بازي کردم. يعني از دهه 80 اما آن زمان اوج بازيهاي ميلان بود. موفقيتهاي تيم ما در آن سالها تصادفي نبود اما واقعاً همه عوامل لازم در کنار هم جمع بودند؛ بازيکنان بسيار خوبي در آن زمان در ميلان دور هم جمع شده بودند. ما نسلي از بهترين بازيکنان خيلي خوب ايتاليا را در تيممان داشتيم که سن و سالشان خيلي هم بالا نبود. سه بازيکن بزرگ خارجي خيلي خوب هم در اين تيم بودند، گوليت، فانباستن و رايکارد؛ 3 نفري که در اوج فوتبالشان براي ما بازي ميکردند. برلوسکني، مدير جديد باشگاه هم فرهنگ ورزشي کاملاً متفاوتي را در باشگاه ترويج داد. سازماندهي و ايدههاي جديد در فوتبال داشتيم. در کنار همه اينها ما ساچي را داشتيم؛ او که ايدههاي جديدي را با خود به اين تيم آورد. ميبيني که همهچيز براي تبديل شدن به يک تيم موفق کنار هم جمع بود. کمتر اتفاق ميافتد که اين همه فاکتور مثبت کنار هم قرار بگيرند. تمام آن موفقيتها و قهرمانيها حاصل اين زنجيره از عوامل موفقيت بود که کنار هم قرار گرفتند.
*گفتيد آريگو ساچي. فکر ميکنم علاقه ويژهاي به او داريد. چه سهمي از اين موفقيت را به نام مربي مورد علاقهتان مينويسيد؟
بخش زيادي. تمرينات ساچي خيلي متفاوت بود. او شيوههاي جديدي را در تمرينات بهکار ميگرفت. سازماندهي خيلي خوبي هم به تيم داده بود، سرعت تيم هم خيلي خوب بود. او تمريناتمان را به کلي عوض کرد و از تاکتيکهاي جديدي در بازي استفاده ميکرد. با افکار او ما تيمي خلاق و غيرقابل مهار شده بوديم؛ تيمي که هر غير ممکني را ميتوانست ممکن کند. راستش من هميشه درباره ساچي يک نظر غيرقابل تغيير دارم. هميشه ميگويم فوتبال ايتاليا به دو بخش تقسيم ميشود؛ فوتبال پيش از ساچي و فوتبال بعد از ساچي. به نظر من ساچي تيمي را درست کرده بود که در عين اينکه بازيکنان خيلي خوبي داشت، آماده بودند براي فداکاري. اين بازيکنان پيش از اين قهرماني را تجربه نکرده بودند و به همين خاطر حاضر بودند براي کسب عنوان قهرماني هر کاري بکنند. ما تمام وجودمان را ميگذاشتيم تا يک تيم قهرمان شود و اين يعني راه موفقيت.
*شما يکي از بخشهاي غيرقابل انکار دفاع سنتي ايتاليا بوديد؛ بخشي از ديواره محکم کاتاناچيو. ساچي و افکارش نقشي در اين موفقيت داشت؟
کاتاناچيو دفاع سنتي ما بود. شيوهاي که سالها قبل از ساچي، ما با اين شيوه بازي ميکرديم. خود من بيش از 10 سال در اين سيستم بازي کرده بودم اما کاري که ساچي انجام داد، تحول در شيوه سنتي دفاع ما بود. او آمد و بهکلي کاتاناچيو را براي ما دگرگون کرد. به همين دليل است که از نقش پررنگ او ميگويم. هنوز هم وقتي اسم تمرينات ساچي ميآيد ياد دشواريهاي تلاش در سيستم او ميافتم. ساچي با متدهايش همهچيز فوتبالمان را بهروز کرد.
*فوتبال ايتاليا هميشه به دفاع و سيستمهاي دفاعياش معروف است. شما چطور اينقدر خوب دفاع تيمي را انجام ميدهيد؟ حالا هر اسمي که بخواهيد برايش بگذاريد!
توضيحش کمي سخت است اما دفاع بخشي از فرهنگ ايتاليايي است. ما کلاً آدمهايي دفاعي هستيم. کار دفاعيمان در فوتبال هم از فرهنگمان نشأت ميگيرد. اين در خونمان است. بازيکنان ايتاليايي همه ميدانند در زمين چطور بايد دفاع کنند. براي همين است که هميشه خط دفاعي ما مشهور است و همه از دفاعهاي ايتاليايي ميگويند.
*بهخصوص از شما و مالديني.
او يک بازيکن بزرگ است و يک دوست خوب و قابلاحترام.
*شما در دوران فوتبالتان 4 جامجهاني را تجربه کرديد اما شايد مهمترينش بازيهاي 90 باشد که در خانه جام را از دست داديد؛ جايي که اسير مارادونا و توفان آرژانتيني شديد.
آن شب، شب بدي بود. در بازي ما با آرژانتين فکر کنم حق ما برد بود. در اين نوع تورنمنتها بايد کمي شانس داشته باشي. ايتالياي 90 تيم خيلي خوبي بود و حقش بود که به فينال راه پيدا کند اما موفق نشد. بعضي وقتها اگر خوششانس نباشي، موفق نميشوي. مارادونا آن زمان خوششانستر از ايتاليا بود. او بازيکن بزرگي بود و در آن جام براي تيمش همهکار کرد.
*و در جامجهاني 94، شما مصدوم شديد. اين خبر بدي براي ايتاليا بود. تيمتان خيلي سخت از دور مقدماتي صعود کرد.
جامجهاني 94 تورنمنت کاملاً متفاوتي بود. براي ايتاليا خيلي سخت بود که به فينال راه پيدا کند. از بازي سخت با نيجريه تا پايان مسير. من مصدوم بودم و هوا هم خيلي گرم بود. آمريکا گرم بود و شرجي؛ چيزي که ساچي اصلاً پيشبيني آن را نکرده بود. آن سال هم بدشانسي آورديم. ما به فينال رسيديم اما اينبار برزيل از ما خوششانستر بود.
*ايتاليا در ضربات پنالتي باخت. شما و باجو هرکدام يک پنالتي را گل نکرديد. دو ستاره فوتبال ايتاليا هرکدام يک پنالتي را در آن بازي حساس از دست دادند، چرا؟ چه اتفاقي افتاد؟
مسلماً توضيحش خيلي سخت است. فکر ميکنم تنها توضيحي که ميتوانم بدهم اين است که تقدير ما آنطور بود، يک خاطره تلخ؛ چيزي که هميشه از من پرسيده ميشود. راستش نميدانم چه شد و براي از دست دادنش چه ميتوانم بگويم. ما قهرماني جهان را از دست داديم.
*وقتي شما در دهه 90 فوتبال بازي ميکرديد، خيلي از بازيکنان بزرگ فوتبال مثل رايکارد، گوليت يا فانباستن در ميلان بازي ميکردند و تيمهاي ديگر هم بازيکنان بزرگي مثل مارادونا، باجو و روماريو را در اختيار داشتند، چرا الان اينطور نيست؟
دو دليل اصلي وجود دارد؛ اول مشکلات اقتصادي است. در حال حاضر تيمهاي کمي توانايي مالي خوب دارند و آنها تمام بازيکنان بزرگ را دور هم جمع کردهاند؛ تيمهايي مثل بارسلونا، رئالمادريد و منچستريونايتد. دوم اينکه پيش از اين تيمها نميتوانستند بيشتر از دو يا سه بازيکن خارجي را به خدمت بگيرند و به همين خاطر بازيکنان بزرگ بين تيمهاي مختلف پخش ميشدند و بهتر ميتوانستند خود را نشان بدهند.
*اما تعداد ستارههاي بزرگ هم کم شده. مثلاً اگر مسي 10 سال پيش بازي ميکرد، ميتوانست اين اندازه که الان معروف است در دنيا شناخته شود؟
اگر از من بپرسي ميگويم بله. مسي بازيکن خيلي خوبي است و اصلاً جايي براي بحث در مورد او نميماند. او بازيکن بزرگي است حالا در هر تيمي که بازي کند. فرقي ندارد کي و کجا، او هرجا که باشد، بهترين است و هميشه بهترين بازي را در زمين از خود به نمايش ميگذارد. به نظر من بارسلونا با مسي کامل ميشود.
*اگر الان مارادونا هم بازي ميکرد، مسي ميتوانست اينقدر معروف باشد؟
نميتوانم در اين مورد اظهارنظر کنم. مارادونا و مسي هر دو مردان شماره يک فوتبال دنيا در زمان خودشان بوده و هستند و نميشود آنها را با هم مقايسه کرد، هر دو حرف ندارند. نميشود يکي از آنها را انتخاب کرد.
*آخرين سؤال ما در مورد ميلان است. 10 سال پيش ميلان يکي از بزرگترين تيمهاي دنيا بود و هيچ تيمي به گرد پايش نميرسيد. ميلان حتي در ايران هم هواداران زيادي داشت. حتي هواداران پرسپوليس که از تيمهاي بزرگ ايران است، ميگفتند پرسپوليس 10 سال پيش مثل ميلان بوده اما در حال حاضر ميلان مثل 10 سال گذشته خوب نيست. مشکل اصلي تيم در حال حاضر چيست؟
خيلي از بازيکنان خوب مجبور بودند ميلان را ترک کنند چون سنشان بالا رفته بود. امسال هم هفت بازيکن از اين تيم رفتند. بنابراين بايد ميلان را دوباره بسازيم. پنج سال پيش ميلانيها به فينال ليگ قهرمانان راه پيدا کردند اما حالا مثل آن روزها نيستند. فکر ميکنم گذشت زمان هم بر ميلان تأثير گذاشته است.
باشگاه رئال مادريد بر روي ستاره پرتغالي خود مثل اسطوره آرژانتيني سابقش برنامهريزي خواهد کرد.
رئال به تازگي، يکي از بزرگترين فوتباليستهاي دنيا در قرن بيستم را به خدمت گرفته بود و باشگاه طعم 5 قهرماني در اروپا و 8 قهرماني در ليگ را در فاصله يازده سال ميچشيد.
فلورنتينو پرس اکنون بر اين باور است که همان باور بايد در باشگاه فعلي رئال وجود داشته باشد. رئيس باشگاه رئال مادريد تصميم گرفته است که پروژه جديدش را روي کريستيانو رونالدو انجام دهد. پرس همان وعدهاي را در خصوص کريستيانو رونالدو ميدهد که درباره دياستفانو به تحقق پيوست.
پرس بر اين باور است که رونالدو دياستفانوي قرن بيست و يکم است و اگر رئيس باشگاه براي 4 سال آينده انتخاب شود تا سال 2017 رياست رئال مادريد را در دست خواهد گرفت. قرارداد فعلي رونالدو با باشگاه سال 2015 به پايان ميرسد و پرس اميدوار است اين بازيکن قراردادش را حداقل تا پايان دوران رياست بعدي تمديد کند. اتفاقا رونالدو نيز در سن 27 سالگي قرار دارد يعني همان سني که اسطوره آرژانتيني هنگام ملحق شدنش به رئال مادريد داشت.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از جلسه رئيس باشگاه با کاپيتانهاي تيم به صحبت با برخي بازيکنان در اولين جلسه تمريني پرداخت.
اولين بازيکني که مورينيو به سمتش رفت ژابي آلونسو بود که صحبتهاي او و سرمربي پرتغالي 5 دقيقه به طول انجاميد.
منابع آگاه اعلام کردند که مورينيو سرزندهتر از هميشه بود و براي صحبت با بازيکنان به سمت آنها ميرفت. آلونسو بازيکني بود که بيشترين زمان صحبت با آقاي خاص را به خود اختصاص داد.
در پايان جلسه نوبت آلوارو آربلوا بود که براي صحبت به سمت کادر مربيگري برود.
پيش از اين رسانههاي اسپانيايي گزارش دادند که کاپيتانهاي رئال مادريد در گفتوگو با فلورنتينو پرس، رئيس باشگاه درخواست خود را براي قطع همکاري باشگاه با مورينيو اعلام کرده بودند که به شدت از سوي پرس، راموس و کاسياس تکذيب شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.