تاريخ : چهار شنبه 7 فروردين 1392برچسب:, | 10:44 | نویسنده : Amir

سرمربي تيم ملي ايران مي گويد مقصر توقف برابر کويت بازيکنان بوده اند که نتوانستند بازي را کنترل کند. او همچنين به قضاوت داور در اين بازي نمره مردودي مي دهد.

 به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، کارلوس کي روش در در کنفرانس خبري پس از اين ديدار گفت: اين ديدار همانطور بود که پيش بيني مي کرديم، بود. مي دانستيم مقابل تيمي بازي مي کنيم که فقط چشم به ضد حملات دارد، اما تمام تقصيرها به خودمان برمي گردد چون مي توانستيم بازي را کنترل کنيم. داور مسابقه هم گل سالم ما را قبول نکرد و البته بايد بگويم که تيم کويت هم از حرکت بازنماند و با همان طرز تفکر خود بازي کرد و در نهايت توانست با يک ضربه پنالتي به گل برسد.

سرمربي تيم ملي در ادامه افزود: بازي خوبي بود و باز هم مي گويم که تقصير خودمان است که بازي را کنترل نکرديم و کمک داور مسابقه هم به اين امر کمک کرد و نگذاشت بازي به نفع ما تمام شود. من نمي دانم چرا گل صحيح ما را مردود اعلام کرد و جالب اينجاست که داور در ابتدا گل را درست اعلام کرد و پس از آن با نظر کمک خود آن را قبول نکرد و متاسفانه در خصوص داوري هم نمي توانيم صحبت کنيم.

کي روش در ادامه گفت: در صحنه پنالتي کويت، ما مي دانستيم که بازيکن شماره هفت سرعتي است و بازيکنان ما با تجربه خود بايد اين بازيکن را به صورت منطقه اي کنترل مي کردند، اما اين اتفاق نيافتاد و داور مسابقه پنالتي اعلام کرد. در واقع همان چيزي که ما پيش بيني مي کرديم، شد و در ضد حمله و از روي نقطه پنالتي گل دريافت کرديم.

وي در پايان گفت: بازيکنان کويت انگيزه خوبي داشتند و حتي بعد از دريافت گل هم تلاش کردند.



تاريخ : چهار شنبه 7 فروردين 1392برچسب:, | 10:43 | نویسنده : Amir

تيم هاي ملي فوتبال ايران و کويت در مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا در سال 2015 به تساوي يک بر يک رضايت دادند.

 اين ديدار از گروه B مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا در سال 2015 در ورزشگاه الکويت شهر کويت برگزار شد و ابتدا تيم ايران با گل دقيقه 45 مسعود شجاعي از ميزبان پيش افتاد و نيمه نخست را به سود خود رقم زد.

در نيمه دوم کويتي ها تلاش زيادي براي جبران نتيجه داشتند تا اين که در دقيقه 76 از روي ضربه پنالتي به گل تساوي رسيدند.

در ادامه تلاش دو تيم براي به ثمر رساندن گل نتيجه بخش نبود و بازي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

در ترکيب تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار، رحمان احمدي، سيدجلال حسيني، پژمان منتظري، خسروي حيدري، مجتبي جباري (از دقيقه 65 احسان حاج صفي)، آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، مهرداد پولادي، مسعود شجاعي (از دقيقه 65 مهرداد اولادي)، رضا قوچان نژاد و اشکان دژاگه بازي کردند.

قضاوت اين مسابقه بر عهده لي مين هو با کمک هاي لي جونگ مي و سئو مو هي از کره جنوبي بود.

تيم هاي ايران و کويت با تساوي در بازي امشب با کسب 4 امتياز و بر حسب تفاضل گل به ترتيب در رده هاي اول و دوم گروه B مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا قرار دارند و تيم لبنان با 3 اميتاز در رده سوم است. تيم تايلند نيز بدون امتياز قعرنشين اين گروه است.

تيم ملي فوتبال ايران پيش از اين با 5 گل تيم لبنان را از پيش رو برداشته و تيم کويت با نتيجه 3 بر يک بر تيم تايلند غلبه کرده بود.



تاريخ : چهار شنبه 30 اسفند 1391برچسب:, | 10:27 | نویسنده : Amir

بازيکنان ملي پوش استقلال، تراکتورسازي و نفت تهران به اردوي تيم ملي در امارات اضافه شدند و تمرينات پيگيري شد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ملي پوشان تيم هاي استقلال، تراکتورسازي و نفت تهران به جهت بازي روز دوشنبه در ليگ برتر و خستگي ناشي از سفر، ريکاوري کردند.

همان طور که در اخبار پيشين اعلام شد، 9 بازيکني که تيم ملي را از بدو حضور در امارات همراهي کرده بودند، صبح روز گذشته در سالن بدنسازي باشگاه ايرانيان تمرين کوتاهي را زير نظر ميکو، مربي بدنساز تيم ملي انجام دادند و بعدازظهر نيز بازيکنان تيم هاي استقلال، تراکتورسازي و نفت تهران در سالن بدنسازي تمرين کردند.

بعد از ظهر روز گذشته بازيکنان لژيونر به همراه ساير بازيکنان، به غير بازيکنان ملي پوش تيم هاي استقلال، تراکتورسازي و نفت تهران تمرينات خود را که شامل حرکات کششي، تنيس فوتبال، تمرين ارسال از جناحين و ضربه به دروازه و تمرين در فضاي محدود را انجام دادند.

تعدادي از ايرانيان حاضر در دوبي تمرين امروز ملي پوشان را از نزديک تماشا کردند.











تاريخ : سه شنبه 29 اسفند 1391برچسب:, | 12:4 | نویسنده : Amir

اولين جلسه تمريني تيم ملي فوتبال ايران زير نظر کادر فني در باشگاه ايرانيان امارات برگزار شد.

به نقل از سايت رسمي فدراسيون، بازيکنان تيم ملي حاضر در اردوي امارات، عصر ديروز نخستين تمرين خود را انجام دادند.

در اين تمرين که از ساعت 18 تا 19:30 انجام شد، بازيکنان تمرينات خود را با گرم کردن با توپ آغاز کردند و پس از تنيس فوتبال و حرکات کششي، تمرينات ريکاوري خود را زير نظر کادر فني در زمين تمريني باشگاه ايرانيان انجام دادند.




















تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, | 13:42 | نویسنده : Amir

هاشم حيدر، رييس فدراسيون فوتبال لبنان از نهايي شدن نتيجه‌ تحقيقات تباني اخير فوتبال اين کشور خبر داد و اعلام کرد که اسامي خاطيان تا کمتر از يک هفته‌ ديگر اعلام مي‌شود.

تباني اخير فوتبال لبنان در هفته‌هاي اخير به بحث داغ رسانه‌هاي اين کشور و ديگر کشورهاي حوزه خليج فارس تبديل شد. با اين حال هنوز خاطيان اين تباني مشخص نشده‌اند، هر چند که گمانه زني‌هايي در اين زمينه وجود دارد.

هاشم حيدر، رييس فدراسيون فوتبال لبنان در گفت‌وگو با شبکه تلويزيوني العربيه گفت که تحقيقات به پايان رسيده است و به زودي نتايج آن اعلام خواهد شد.

به گزارش ايسنا ، او گفت: تحقيقات به مراحل پاياني رسيده است و به زودي نتايج آن اعلام خواهد شد چه بسا کمتر از يک هفته‌ ديگر نام خاطيان اين تباني را اعلام کنيم. من خودم با مجازات سنگين موافق هستم تا عبرتي براي ديگر بازيکنان شود. نتيجه‌ تحقيقات را بعداً به فيفا خواهيم فرستاد. مي‌خواهيم که فدراسيون بين‌المللي فوتبال و ديگر کشورها با ما همکاري کنند.

حيدر درباره اين سوال که آيا تباني اخير در نتايج ضعيف لبنان به ويژه شکست تحقيرآميز برابر ايران تاثير داشته است، گفت: من موافق نيستم. خبر تباني تاثير زيادي بر روي بازيکنان نداشت. دليل اصلي شکست برابر ايران مسائل فني بود. شکست آن هم با پنج گل ضربه‌اي سنگين به ما بود. اين موضوع را پيگيري خواهيم کرد. مطمئنا باشيد دست روي دست نخواهيم گذاشت.

با شکست سنگين لبنان برابر ايران شايعه‌هايي در رسانه‌هاي لبنان درباره اخراج تئو بوکر مطرح شد. رييس فدراسيون فوتبال لبنان در اين باره گفت: به صراحت بگويم اگر نتايج ضعيف تيم ادامه يابد بوکر را اخراج خواهيم کرد. با اين حال بوکر در حال حاضر سرمربي تيم است و به کار خود ادامه خواهد داد.



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 12:55 | نویسنده : Amir

فدراسيون فوتبال کويت از تغيير مکان برگزاري ديدار با ايران خبر داد.

تيم ملي فوتبال ايران در دومين بازي خود در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا 26 مارچ (ششم فروردين) به مصاف کويت مي‌رود.

اين ديدار پيش از اين قرار بود دوم فروردين برگزار شد که با توافق دو طرف چهار روز به تاخير افتاد. به نوشته روزنامه‌ القبس کويت، فدراسيون فوتبال اين کشور اعلام کرد که بازي برابر ايران به جاي ورزشگاه باشگاه کاظمه در ورزشگاه باشگاه الکويت برگزار خواهد شد.

در بيانيه فدراسيون فوتبال کويت آمده است: باشگاه کاظمه اعلام کرد که نمي‌تواند ميزبان اين بازي باشد به همين علت تصميم گرفتيم که اين بازي را در ورزشگاه اختصاصي الکويت برگزار کنيم.

کويت در نخستين بازي خود در اين رقابت‌ها با نتيجه سه بر يک برابر ميزبانش تايلند به پيروزي رسيد، اما با توجه به پيروزي پنج بر صفر ايران برابر لبنان در جايگاه دوم جدول رده‌بندي قرار گرفت. اين ديدارها در چارچوب رقابت‌هاي انتخابي جام ملت‌هاي آسيا برگزار مي‌شود.



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 12:53 | نویسنده : Amir

فدراسيون فوتبال قطر از عليرضا فغاني، داور شايسته ايران به AFC شکايت کرد.


فدراسيون فوتبال قطر اعلام کرد که به قضاوت عليرضا فغاني در ديدار اين تيم برابر مالزي در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا اعتراض دارد و شکايت خود را رسما تقديم کنفدراسيون فوتبال آسيا کرده است.

سايت فدراسيون فوتبال قطر نوشت: فغاني در دقيقه 82 به ماجد محمد به بهانه تمارض و فريب داور کارت زرد نشان داد، اين در حالي است که ماجد اصلا تمارض نکرده و روي او خطا صورت گرفته است.

قطر در اين ديدار که چهارشنبه هفته‌ گذشته برگزار شد موفق شد با دو گل به پيروزي برسد.



تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1391برچسب:, | 12:36 | نویسنده : Amir

فدراسيون فوتبال ايران مشغول جمع‌آوري مدارک براي اثبات تباني بعضي بازيکنان لبنان در ديدار برابر تيم ملي قطر است.

در پي انتشار اتهام تباني در برخي از رسانه‌هاي عربي نظير اسکاي نيوز عربي به چند بازيکن تيم ملي لبنان که مشکوک به همکاري با قطري‌ها هستند، فدراسيون فوتبال ايران مشغول جمع‌آوري مدارک و تصاوير ابهام‌آميز از لبناني‌ها و ارسال براي فيفاست.

به نقل از ايسنا ،اين اقدام در حالي صورت مي‌گيرد که به گفته هوشنگ‌ نصيرزاده سرپرست کميته حقوقي و تدوين مقررات فدراسيون فوتبال، مرسوم نيست که فدراسيون‌ها‌ به طور مستقل به اين گونه موارد ورود کنند و فدراسيون ايران هم چنين اقدامي نخواهد کرد چون اثبات تباني آسان نيست و در صورت اثبات نشدن، مي‌تواند تبعاتي براي فوتبال ايران به همراه داشته باشد.


 



تاريخ : دو شنبه 23 بهمن 1391برچسب:, | 13:14 | نویسنده : Amir

ايران نامزد ميزباني جام ملت‌هاي آسيا در سال 2019 شده و با اين شرايط بررسي ملاک‌هاي کنفدراسيون فوتبال آسيا نشان مي‌دهد کشورمان تا چه اندازه براي دستيابي به اين مهم شانس دارد.

 
فدراسيون فوتبال ايران درخواست خود را براي ميزباني جام ملت‌هاي آسيا در سال 2019 به کنفدراسون فوتبال آسيا ارائه داده است. در کنار ايران کشورهايي همچون عربستان، امارات، عمان، بحرين و ازبکستان نيز خواهان ميزباني اين تورنمنت مهم هستند. سؤال مهم اما اين است که آيا ايران شرايط ميزباني در اين تورنمنت مهم را دارد؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران، نگاهي به قوانين و شرايطي که کنفدراسيون فوتبال آسيا آنها را لازمه کسب ميزباني مسابقات مهم اعلام کرده، مي‌تواند بسياري از ابهامات را برطرف کند و به اين سؤال پاسخ دهد که آيا ايران مي‌تواند ميزباني جام ملت‌هاي آسيا را برعهده داشته باشد يا خير.

* شرايط عمومي استاديوم‌ها:

1- گواهي استاديوم :

* گواهي استاديوم استاديوم‌ها بايد بر اساس قوانين ملي و محلي تاييد شده باشد.

* اين گواهي بايد توسط مرجع موردنظر تاييد شود و نبايد بيش از 2 سال از مدت صدور آن و اولين ديداري که در آن برگزار شده گذشته باشد.

2- استفاده از استاديوم:

* ورزشگاهي که براي بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا مورد استفاده قرار مي‌گيرد بايد تميز باشد و نبايد 30 روز قبل از شروع مسابقات و يک روز بعد از برگزاري مسابقه در آن ديداري برگزار شود.

* در مسابقات مقدماتي AFC نيز بايد استاديومي مرتب و تميز آماده شده باشد و نبايد هيچگونه مسابقه‌اي تا 2 روز قبل و يک روز بعد از اين رقابت‎ها در آن انجام شود.

* استاديومي که نامزد برگزاري مسابقات مي‌شود بايد معيارهاي لازم را داشته باشد و زمين مسابقه، لوازم جانبي، تجهيزات و تسهيلات آن بايد در حد مطلوبي بوده و منطبق با قوانين منتشر شده فيفا باشد.

3- موقعيت مکاني ورزشگاه‌ها:

* ورزشگاه‌ها بايد در شهر واقع شده و در شعاع 100 کيلومتري آن يک فرودگاه بين‌المللي قرار داشته باشد و مدت زمان سفر تيم از فرودگاه به محل برگزاري مسابقه نبايد بيش از 60 دقيقه باشد. در غير اينصورت ورزشگاه موردنظر بايد در شهري واقع شده باشد که حداقل روزانه 4 پرواز ارتباطي از نزديکترين فرودگاه بين‌المللي به محل برگزاري مسابقه صورت بگيرد.

4- زمين مسابقه:

* زمين مسابقه بايد داراي چمن طبيعي يا چمن مصنوعي و کيفيت مورد تاييد فيفا را داشته باشد. طول زمين حداقل 100 و حداکثر 110 متر و عرض آن نيز حداقل 64 و حداکثر 75 متر باشد. سطح زمين بايد صاف و همسطح باشد.

* زمين مسابقه بايد شامل سيستم زه کشي باشد و در جريان بارش باران سطح آن را آب فرا نگيرد.

5- محل گرم کردن بازيکنان:

* محل گرم کردن بازيکنان براي افراد تعويضي و جايگزين بايد در کنار زمين يا پشت تابلوهاي تبليغاتي باشد.

6- دروازه‌ها و تيرک دروازه‌ها:

*جنس تير دروازه‌‌ها بايد از آلومينيوم يا آلياژي نزديک به اين فلز باشد و به شکل استوانه‌اي درآمده باشد. فاصله بين تيرک‌هاي عمودي بايد 7.32 متر باشد. ارتفاع تير افقي تا زمين نيز 2.44 متر باشد. رنگ تيرک ها بايد سفيد باشد و نبايد طوري طراحي شود که براي بازيکنان خطرساز باشد. يک تير دروازه يدکي نيز بايد در کنار زمين باشد که بتوان به سادگي آن را در مواقع ضروري نصب کرد.

7- سيستم روشنايي:

*يک ورزشگاه استاندارد بايد به سيستم روشنايي مناسب تجهيز و حداقل بايد ميانگين 1200 لوکس (حداقل نور لازم براي ديد دوربين هاي مداربسته در تاريکي مطلق) داشته باشد. براي اينکه در موارد ضروري و در صورت قطع برق مسابقه به حالت تعليق در نيايد ورزشگاه بايد به سيستم برق پشتيبان (ژنراتور برق) مجهز باشد و قدرت توليد برق لازم را داشته باشد.

8- ساعت:

* ورزشگاه بايد يک ساعت بزرگ جهت نمايش زمان بازي مورد نظر داشته باشد. زمان در نيمه نخست بايد از صفر شروع و تا 45 ادامه داشته باشد و در نيمه دوم از 45 شروع و تا 90 نمايش داده شود و پس از اتمام اين مدت زمان زمان بايد بايستد. در ضمن بايد ساعت توان نمايش زمان 15 دقيقه وقت اضافي را داشته باشد.

9- نيمکت ذخيره:

* ورزشگاه‌ها بايد دو نيمکت ذخيره سرپوشيده براي ميزبان و ميهمان داشته باشد. هر نيمکت نيز بايد ظرفيت نشستن 20 نفر را داشته باشد و حداقل 5 متر با خط کناري زمين فاصله داشته باشد. در ضمن داراي يک نيمکت سرپوشيده با ظرفيت نشستن 3 نفر براي داور چهارم باشد.

10- اتاق رختکن:

* ورزشگاه مورد نظر حداقل بايد داراي 4 اتاق رختکن باشد و هر يک از اين اتاق‌ها نيز بايد مجهز به حداقل 4 دوش و 4 سرويس بهداشتي فرنگي باشد.

هر اتاق رختکن بايد براي 30 نفر جاي نشستن داشته باشد و به همين منظور بايد 30 صندلي در آن قرار بگيرد. در هر اتاق رختکن نيز بايد يک ميز ماساژ وجود داشته باشد. در کنار آن نيز بايد يک تخته وايت‌بورد روي ديوار نصب شده باشد و يک ماژيک و يک تخته پاک‌کن در کنار آن باشد. در کنار اين‌ها اتاق رختکن بايد مجهز به سيستم تهويه مطبوع نيز باشد.

اتاق رختکن بايد دسترسي مخصوص به خود را داشته و مسير آن تا زمين و بالعکس بايد کاملا امن و مطمئن باشد.

11- اتاق رختکن داوران:

*ورزشگاه بايد داراي يک اتاق رختکن براي داوران با حداقل يک دوش، يک سرويس بهداشتي فرنگي و يک يخچال باشد. اتاق رختکن داوران مسابقه نيز بايد گنجايش 5 نفر را داشته باشد و به همين منظور يک ميز و 5 صندلي نيز بايد براي آنها تعبيه شده باشد. در ضمن اين اتاق بايد به سيستم تهويه مطبوع تجهيز شده باشد. مسير اين اتاق تا زمين و بالعکس نيز بايد کاملا امن باشد.

12- فضاي اداري و اتاق ملاقات:

ورزشگاه بايد مجهز به اتاق‌هاي زير باشد:

* يک اتاق براي نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا که عبارتند از اعضاي هيات AFC که به اين منظور بايد پنج صندلي و يک ميز براي آنان وجود داشته باشد.

* در فينال مسابقات AFC بايد يک اتاق اضافي براي اعضا و نمايندگان اين سازمان در نظر گرفته شود. اين اتاق نيز بايد گنجايش 5 نفر را داشته باشد و يک ميز و 5 صندلي به اين منظور در آن تعبيه شده باشد.

* يک اتاق نيز بايد براي شرکاي تجاري AFC در نظر گرفته شود و اين اتاق نيز بايد گنجايش 5 نفر را داشته باشد و بايد يک ميز و 5 صندلي در آن قرار بگيرد.

* يک اتاق مخصوص توپ ‌جمع‌کن‌ها و حمل‌کنندگان پرچم بايد در نظر گرفته شود که يک سرويس بهداشتي نيز نزديک به آن باشد. اين اتاق بايد گنجايش 20 نفر را داشته باشد.

* يک اتاق ملاقات که حداقل 40 مترمربع باشد و گنجايش 30 نفر را داشته باشد. ميز و صندلي‌هاي اين اتاق نيز بايد به شکل U انگليسي چيده‌مان شده باشد.

* اتاق نمايندگان AFC و شرکاي تجاري اين سازمان بايد امکانات زير را دارا باشد:

1- اينترنت بي‌سيم

2- تلفن و دستگاه فکس که قابل استفاده باشد و محدوديت جوهري، کاغذي و کارتريجي نداشته باشد.

3- يک دستگاه کامپيوتر روميزي يا يک عدد لپ‌تاپ که مشخصات زير را داشته باشد: پنتيوم 4، 512 مگابايت رم، متصل به پرينتر و اينترنت، ويندوز 2000 يا xp يا وسيتا باشد، مايکروسافت آفيس 2000 به بالا و مجهز به نرم‌افزار ادوب ريدر ورژن 7 به بالا و در پايان زبان آن نيز بايد روي انگليسي تنظيم شده باشد.

4- يک پرينتر که محدوديت جوهر، کاغذ و يا کارتريج نداشته باشد.

5- يک دستگاه فتوکپي سايز متوسط که محدوديت کاغذ، جوهر و کارتريج نداشته باشد.

* اتاق نمايندگان AFC بايد در نزديکي اتاق رختکن تيم‌هاي موردنظر واقع شده باشد به طوري که به سادگي قابل دسترسي به رختکن تيم‌ها و رختکن داوران باشد.

* تمام اتاق‌ها بايد مجهز به سيستم تهويه مطبوع باشند و از دسترس عموم مردم و رسانه‌ها به دور باشد و محيطي کاملا امن داشته باشد.

13- تسهيلات انبار و ذخيره‌سازي:

* ورزشگاه بايد حداقل دو انبار به مساحت 10 متر و دسترسي آسان به زمين مسابقه داشته باشد. اين انبارها بايد به سيستم تهويه مطبوع تجهيز شده باشند.

14- مکان استقرار داور چهارم و ناظران بازي:

* محل استقرار داور چهارم و ناظر مسابقه بايد سرپوشيده و حداقل 3 صندلي براي نشستن داشته باشد. از نظر ايمني نيز بايد کاملا امن باشد و رسانه‌ها يا افراد به سادگي به آن دسترسي نداشته باشند. حدالامکان نيز بايد در مرکز خط طولي کنار زمين قرار گرفته و به راحتي به رختکن تيم‌ها و رختکن داوران دسترسي داشته باشد.

* محل استقرار آنان نيز بايد مجهز به يک دستگاه تلويزيون براي مشاهده زنده مسابقه موردنظر، 2 عدد درگاه ورودي(سوکت) برق و اينترنت بي‌سيم با پهناي باند بالا(سرعت بالا) باشد.

15- محل استقرار گروه مطالعات فني:

*به اين منظور بايد مکاني سرپوشيده و کاملا امن و به دور از دسترس ساده افراد و رسانه‌ها در نظر گرفته شود و براي 6 نفر ظرفيت داشته باشد. اين مکان بايد نزديک به خط طولي زمين و جايي بين دو دروازه باشد که ترجيحا هر چه نزديکتر به مرکز زمين باشد بهتر است. 6 جاي نشستن نيز به اين منظور بايد تعبيه شود و امکاناتي همچون يک دستگاه تلويزيون جهت تماشاي زنده بازي، 2 درگاه ورودي برق (سوکت برق) و اينترنت پرسرعت بي‌سيم در نظر گرفته شود.

16- محل پارک اتومبيل:

* ورزشگاه بايد حداقل ظرفيت 2 اتوبوس تيم‌هاي ميزبان و ميهمان و 10 اتومبيل سواري مسئولان و داوران مسابقه را داشته باشد.

* در ديدارهاي حذفي و فينال مسابقات AFC تعداد محل پارک اتومبيل‌ها بايد به 20 عدد افزايش يابد. به اين‌ منظور بايد مکاني امن و مطمئن در نظر گرفته شود.

*ورزشگاه بايد براي اهالي رسانه AFC حداقل 20 جاي پارک داشته باشد که با توجه به ابعاد خودورهاي موردنظر مي‌تواند کمي فضاي پارک نيز بيشتر شود. مکان پارکينگ خودروها حدالامکان بايد به محل ورودي زمين مسابقه نزديک باشد. اگر مقدور نبود تمامي جاي پارک‌ها در نزديکي محل ورودي زمين مسابقه باشد بايد حداقل يک‌سوم از جاي پارک‌ها در نزديکي محل وروردي زمين قرار بگيرد.

17- محل استقرار رسانه‌ها:

* مرکز رسانه‌‌اي حداقل بايد مساحتي در حدود 100 مترمربع داشته باشد و علاوه بر اينکه بايد مجهز به سيستم تهويه مطبوع باشد بايد به ميز و صندلي و تسهيلات ارتباطي نيز مجهز باشد.

* مرکز يا سالن رسانه‌اي بايد در کنار تريبون رسانه‌اي، اتاقکنفرانس و يا مکاني ترکيب از اين دو واقع شده باشد.

* اتاق رسانه‌اي نيز بايد مجهز به 70 صندلي و ميز باشد و در کنار آن يک دستگاه فتوکپي قابل استفاده، يک دستگاه فکس قابل استفاده، يک پارتيشن مخصوص طبقه‌بندي اطلاعات براي رسانه‌ها و پخش کننده تلويزيوني و خدمات اطلاعاتي در نظر گرفته شود.

18- تريبون رسانه‌اي:

* ورزشگاه بايد داراي يک تريبون رسانه‎اي سرپوشيده با 20 جاي نشستن بدون ميز باشد و 50 صندلي با ميز داشته باشد. هر کدام از آنها نيز بايد به درگاه ورودي برق (سوکت برق) و اينترنت مجهز باشد. ميز نيز بايد به اندازه‌اي باشد که لپ‌تاپ و دفترچه يادداشت خبرنگاران روي آن جا شود.

* مسير تردد تريبون رسانه‎اي به اتاق کنفرانس خبري و مرکز رسانه‌اي نيز بايد اختصاصي باشد.

19- اتاق کنفرانس خبري:

* ورزشگاه بايد يک اتاق کنفرانس خبري مجهز به سيستم تهويه مطبوع داشته باشد. در اين اتاق حداقل بايد يک ميز و 5 صندلي در بالکن يا لژ مخصوص وجود داشته باشد. يک سکوي فيلمبرداري با ارتفاعي در حدود نيم متر و عرضي در حدود 6 متر داشته و مجهز به سه‌راهي برق براي اتصال کابل شارژ دوربين‌هاي فيلمبرداري باشد. يک جعبه تقسيم نيز در آن بايد تعبيه شده باشد. سيستم صوتي نيز بايد نصب و 6 خروجي صدا در نظر گرفته شده باشد. صندلي‌ها نيز بايد به شکل کلاس درس چيده شده و براي حداقل 70 نفر گنجايش داشته باشد.

* اتاق کنفرانس بايد در کنار مرکز رسانه‌اي و تريبون رسانه‌اي قرار گرفته و مسير مخصوصي براي تردد بين اين مکان‌ها وجود داشته باشد.

20- ميکسد زون :

* ميکسد زون نيز مکاني است که تنها بازيکنان، مربيان و اهالي رسانه بايد به آن دسترسي داشته باشند. معمولا اين منطقه مي‌تواند به 3 قسمت تقسيم شود که يکي براي کارکنان تلويزيوني، يکي براي گزارشگران راديويي و ديگري براي روزنامه‌نگاران است.

21- محل استقرار دوربين‌ها:

*محل استقرار دوربين‌ها نيز به اين صورت است که يک دوربين اصلي بايد در ميان تماشاگران قرار بگيرد که به مرکز زمين تسلط داشته و در ارتفاعي مناسب قرار گرفته باشد تا بهترين تصاوير را با کيفيتي مطلوب به تصوير بکشد.

* مکان قرارگيري دوربين به اين ترتيب است که بايد دقيقا روبرو و مماس با خط وسط زمين باشد. زاويه دوربين بايد بين 15 تا 20 درجه باشد و روي سطحي افقي قرار بگيرد و به مرکز زمين تسلط داشته باشد. مساحت سکوي اصلي فيلمبرداري نيز بايد در حدود 12 مترمربع باشد.

* در کنار دوربين اصلي نيز بايد مکاني براي دوربين‌هاي آفسايد در نظر گرفته شود. در کنار اينها بايد مکاني براي دوربين‌هاي پشت دروازه و دوربين‌هاي ذخيره در نظر گرفته شود.
22
- تسهيلات درماني:

* براي اين منظور بايد يک اتاق اورژانس پزشکي نزديک به اتاق رختکن تيم‌ها و نزديک به زمين مسابقه وجود داشته باشد. اين اتاق بايد مجهز به لوازم و تجهيزات پزشکي مورد نياز اوليه باشد و افرادي که مهارت‌هاي لازم را در انجام کمک‌هاي اوليه و اورژانس داشته باشند در آن فعاليت کنند. اين اتاق بايد شامل امکاناتي نظير دستگاه تنفس مصنوعي، آتل، برانکارد، دستگاه مکنده، مجموعه لازم براي تزريقات و امکانات عمل جراحي جزيي يا سرپايي باشد.

* در ورزشگاه بايد براي دو آمبولانس جاي پارک در نظر گرفته شود و آمبولانس تمام امکانات اوليه را داشته باشد.

23- اتاق کنترل دوپينگ:

* اين اتاق بايد داراي يک سيستم تهويه مطبوع و نزديک به اتاق رختکن دو تيم باشد. حداقل مساحت اين اتاق نيز بايد 20 مترمربع و شامل بخش انتظار، اتاق تست و سرويس بهداشتي باشد.

* بخش انتظار بايد براي نشستن حداقل 8 نفر جاي نشستن داشته باشد و توسط يک پارتيشن به دو بخش تقسيم شود. يک تلويزيون، يک يخچال که در آن نوشيدني‌هاي غيرالکلي، آب معدني و آب ميوه‌هاي پاکتي باشد.

* اتاق تست حداقل بايد مجهز به يک ميز، 4 صندلي، يک سينک ظرفشويي با شير آب، يک کابينت دردار و يک سرويس بهداشتي باشد.

* سرويس بهداشتي (فرنگي) بايد در اتاق تست يا حداقل چسبيده به آن باشد.

24- VIP و مکان پذيرايي:

* استاديوم بايد داراي حداقل 50 صندلي VIP باشد و يک محوطه اختصاصي به مساحت 200 متر به منظور پذيرايي طراحي شود.

* جايگاه VIP بايد روبروي خط طولي زمين و نزديک به مرکز زمين باشد به طوري که درست بين محوطه جريمه دو تيم واقع شده باشد.

25- مناطق و جايگاه مربوط به تماشاگران:

* جايگاه نشستن هر تماشاگر بايد کاملا مجزا و طوري باشد که يک تماشاگر را از تماشاگر ديگر جدا کند. صندلي هر تماشاگر نيز بايد به صورت انفرادي و به صندلي کناري خود نچسبيده و به زمين پيچ شده باشد.

* صندلي‌ها بايد ترجيحا يک شکل و شماره گذاري‌‍‌ شده باشد. آنها بايد ساخته شده از جنسي نشکن و غيرقابل اشتعال باشند و داراي پشتي به ارتفاع حداقل 30 سانتي‌متر براي تکيه دادن باشد.

* در ضمن استفاده از صندلي‌هاي موقتي ممنوع است.

26- جايگاه تماشاگران ميهمان:

* حداقل 8 درصد از ظرفيت کلي ورزشگاه بايد در اختيار هواداران تيم ميهمان قرار بگيرد. مکاني که به اين منظور در نظر گرفته مي‌شود بايد مجزا از جايگاه هواداران ميزبان باشد.

27- ورود و خروج و دسترسي عمومي:

* گيت‌هاي ورودي بايد طوري در مدخل‌هاي ورودي نصب شوند که ورود تماشاگران را تسهيل ببخشد و باعث ازدحام جمعيت نشود.

* تمام گذرگاه‌هاي عمومي و راه‌پله‌هايي که در مسير جايگاه تماشاگران قرار دارند بايد همانند گيت‌ها رنگ‌هاي روشني داشته باشند و اين موضوع در مورد مسير خروجي، درب‌ و گيت‌هاي خروجي نيز بايد رعايت شود.

* تمام درها و گيت‌ها بايد طوري طراحي شود که به سادگي و به سرعت کار کنند و هنگامي که هواداران در ورزشگاه حضور دارند غيرفعال باشند.

* راه‌‌هاي منتهي به داخل ورزشگاه بايد با تابلو اعلانات کافي مشخص شده باشند و تماشاگران از اين طريق به جايگاه‌هاي موردنظر خود هدايت و راهنمايي شوند. تمام گيت‌ها، راه‌هاي ورودي و راهروها بايد با علائم قراردادي بين‌المللي علامت‌گذاري شوند تا تماشاگران به سادگي راه خود را به داخل و خارج ورزشگاه پيدا کنند.

* در مورد ورزشگاه‌هاي مدرن نيز بايد اين دسته از مکان‌هاي ورزشي به سيستم ورود و خروج الکترونيکي مجهز باشند تا با تجزيه اطلاعات از ورود تماشاگران با بليت‌هاي تقلبي جلوگيري شود.

28- سيستم روشنايي اضطراري:

* براي اطمينان از امنيت راه‌هاي ورودي و خروجي تماشاگران، ورزشگاه بايد به سيستم روشنايي اضطراري مجهز باشد تا در صورت قطع برق اين سيستم مسيرهاي ورودي و خروجي تماشاگران را روشن کند.

29- ظرفيت ورزشگاه:

* براي رقابت‌هايي که در رده سني جوانان AFC برگزار مي‌شود ورزشگاه بايد گنجايش حداکثر 15 هزار هوادار را داشته باشد.

30- سيستم اطلاع رساني عمومي:

* استاديوم بايد به سيستم اطلاع رساني عمومي تجهيز و شامل يک صفحه نمايش ديجيتالي با کيفيت و بزرگ باشد و تمام اطلاعات و پيام‌هاي لازم را در مورد مکان‌هاي عمومي داخل و خارج از ورزشگاه را به مخاطب منتقل کند. اين صفحه نمايش نبايد آسيب‌پذير باشد يا اينکه منبع تغذيه آن دچار قطعي شود.

* به علاوه ورزشگاه بايد مجهز به دستگاه پخش کننده سي‌دي/ دي‌وي‌دي باشد و در کنار آن صفحه نمايش بزرگي که اطلاعات مورد نياز را به تماشاگران ارائه مي‌دهد در اين مکان ورزشي نصب شود.
31- تسهيلات بهداشتي:

* براي تماشاگران مرد و زن بايد در هر بخش از ورزشگاه سرويس‌هاي بهداشتي (فرنگي) و سرويس‌هاي ايستاده در نظر گرفته شده باشد. نسبت سرويس‌هاي بهداشتي نيز بايد به ازاي هر 200 نفر يک سرويس فرنگي و به ازاي هر 125 نفر يک سرويس ايستاده باشد.

32- تسهيلات کمک‌هاي اوليه :

* در هر بخش از ورزشگاه بايد امکانات کمک‌هاي اوليه توسط مسئولان براي تماشاگران در نظر گرفته شده باشد. اين تسهيلات بايد توسط علائم مورد نظر مشخص شده باشند و دسترسي به آنها با علائم قراردادي کاملا واضح باشد.

33- تسهيلات براي تماشاگران معلول و ناتوان:

*ورزشگاه بايد راه‌هايي براي دسترسي افراد معلول و ناتوان اختصاص دهد و محلي خاص براي استقرار آنها و همراهانشان در نظر گرفته شود. در ضمن بايد امکانات بهداشتي و غذايي نيز در نزديکي محل استقرار آنان تعبيه شود تا در صورت نياز به راحتي به آنان دسترسي داشته باشند.

34- اتاق کنترل:

* ورزشگاه بايد يک اتاق کنترل مجهز به مونيتور و سيستم‌هاي نظارتي داشته باشد و از اين طريق تمامي‌ ورودي و خروجي‌هاي ورزشگاه کنترل شود. اين اتاق بايد به تمامي امکانات ارتباطي نيز تجهيز شده باشد.

* در اتاق کنترل معمولا گوينده ورزشگاه و مسئول تابلو ديجيتالي ورزشگاه حضور دارند و در صورت لزوم پليس، آتش‌نشاني و خدمات پزشکي نيز مي‌توانند در آن مستقر باشند يا در مجاورت آن قرار بگيرند.
به گزارش تسنيم موارد بالا همه آن چيزي است که يک کشور براي ميزباني رخدادهاي بين‌المللي از جمله جام ملت‌هاي آسيا بايد داشته باشد. حال سؤال اين است که ايران تا چه اندازه شرايط لازم را براي اين کار دارد؟ آيا اکنون که در سال 2013 هستيم و 6 سال زمان داريم، مي‌توانيم نواقص را برطرف و امکانات را مهيا کنيم؟ آيا وقتي روند بازسازي ورزشگاهي همانند نقش‌جهان را مي‌بينيم نبايد نگران باشيم و نبايد به خودمان حق دهيم که بايد خيلي خوش‌بين باشيم که ميزباني جام ملت‌ها به ما برسد؟ آيا در مقايسه با کشورهاي ديگر برگ برنده‌اي داريم؟ اينها ابهامات و سؤالاتي است که تنها گذر زمان به آنها پاسخ مي‌دهد.



تاريخ : پنج شنبه 19 بهمن 1391برچسب:, | 12:48 | نویسنده : Amir

شکست سنگين لبنان در ورزشگاه آزادي بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌اي لبناني و عربي داشت. لبناني‌ها به عملکرد ضعيف تيم خود اعتراف کرده و تباني اخير را از دلايل نمايش نااميدکننده شاگردان "تئو بوکر" دانستند.

تيم ملي فوتبال ايران در نخستين بازي خود در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا برابر لبنان کار آساني داشت و موفق شد، اين تيم را با پنج گل در هم بکوبد و انتقام شکستش در انتخابي جام‌جهاني 2014 را بگيرد.

به گزارش ايسنا،شکست سنگين لبنان در ورزشگاه آزادي بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي لبناني و عربي داشت.

روزنامه‌ المستقبل: بازگشت به نقطه صفر

اين روزنامه‌ لبناني پس از شکست سنگين شاگردان تئو بوکر در آزادي اين گونه تيتر زد: "لبنان برابر ايران به نقطه صفر بازگشت."

المستقبل در گزارش خود از بازي نوشت: "تيم ملي فوتبال لبنان در ديدار برابر ايران با نتيجه‌ تحقيرآميز پنج بر صفر در ايستگاه نخست انتخابي جام‌ ملت‌هاي آسيا تن به شکست داد. لبنان برابر حريف قوي خود دست‌ها را به نشانه تسليم بالا برد و تئو بوکر نتوانست آبروي فوتبال لبنان را حفظ کند. در هر سه خط سردرگم و پريشان بازي کرديم. چه بسا اين شکست به معناي آغاز حرکت رو به عقب فوتبال لبنان و از بين رفتن اعتماد اخير تماشاگران به اين تيم باشد. تيم ما در طول 90 دقيقه تنها چهار بار در محوطه جريمه ايران آفتابي شد. بهتر بود تئو بوکر بازي دفاعي را در دستور کار خود قرار مي‌داد و تنها چشم به ضدحملات مي‌دوخت."

در اين گزارش همچنين آمده است: "اين شکست تحقيرآميز در گيرودار رسوايي اخير فوتبال لبنان رخ داد. همه لبناني‌ها در انتظار اعلام اسامي خاطيان تباني اخير از سوي کميته‌ اردني به رياست "فادي زريقات" هستند. ايران با اين پيروزي انتقام شکست برابر لبنان در انتخابي جام‌جهاني را گرفت. لبنان در بيروت با تنها گل عنتر که نخستين گل لبنان به ايران پس از 12 سال بود، اين تيم را شکست دهد. در بازي‌هاي رودرو هفت پيروزي براي ايران و تنها يک پيروزي براي لبنان رقم خورده است. ايران موفق شده 16 گل در هفت بازي برابر لبنان به ثمر رساند که علي دايي به تنهايي زننده هفت گل آنها بوده است. لبنان نمايش ضعيف و دور از انتظاري در آزادي داشت. پس از پيروزي‌هاي بزرگ و شکست‌هاي قابل پيش‌بيني اخير نتوانستيم در ايران نمايش خوبي ارائه دهيم. در نيمه اول با دو گل از زمين خارج شديم. در نيمه دوم به کلي نابود شديم و اخراج نور منصور شرايط را بد و بدتر کرد. بازي با 10 بازيکن و قدرت بدني کمتر لبنان را در ورطه شکست سنگيني انداخت. تيم بوکر هيچ برنامه‌اي نداشت. بهتر بود در اردوي قطر روي اين موضوع کار مي‌شد. بوکر در صورت عدم اخراج بايد از اين شکست سنگين درس گيرد و تيمش را با‌ آمادگي بيشتري در ديدارهاي بعدي به ميدان بفرستد."

النشره لبنان: کي‌روش بايد سپاسگزار لبنان باشد

اين سايت لبناني هم درباره بازي عصر چهارشنبه در ورزشگاه آزادي نوشت: "کي‌روش بايد سپاسگزار لبنان باشد. تيم ملي لبنان کارلوس کي‌روش را که به دنبال نتايج ضعيف اخير در شرايط سختي قرار داشت، نجات داد. دليل شکست ناپختگي و کم‌تجربگي بازيکنان بود. به عنوان مثال گل چهارم تنها به فاصله کمتر از يک دقيقه به ثمر رسيد. اخراج نور منصور هم مشکلات تيم را افزايش داد تا اين شکست سنگين رقم خورد. به خوبي پيدا بود که بازيکنان لبنان تحت تاثير موضوع تباني اخير قرار گرفته بودند. بازيکنان در زمين کند بودند و بي‌تجربگي آنها عامل اين شکست بود. بازيکنان ايران از امتياز ميزباني و نقاط ضعف لبنان به خوبي استفاده کردند. البته بايد چمن بد ورزشگاه را هم که بارها بازيکنان در آن زمين خوردند، به اين مشکلات اضافه کرد."

النهار لبنان: نتيجه ريسک بوکر شکستي سنگين بود

اين سايت لبناني هم نوشت: "شکست سنگين لبنان برابر ايران. تيم ملي فوتبال لبنان در نخستين بازي خود در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا متحمل شکست سنگيني برابر ايران شد و با پنج گل بازي را واگذار کرد. لبنان يکي از بدترين بازي‌هاي خود را به نمايش گذاشت. در همه خطوط بي‌نظم و ناهماهنگ کار کرديم و در طول 90 دقيقه تنها يک بار به طرف دروازه‌ ايران شوت‌زني کرديم. بازيکنان تنها در انديشه کم کردن حملات ايران و خارج شدن از فشار هجومي آنها بودند؛ به ويژه در سمت راست که بوکر دست به ريسک زد و نور منصور را در ترکيب قرار داد که از دلايل اين شکست سنگين بود.

الکاس قطر: پنج گل ايران دروازه‌ لبنان را به لرزه در آورد

اين سايت پربيينده قطري هم پس از شکست سنگين لبنان در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا نوشت: "تيم ملي فوتبال ايران در ديداري حساس و هيجان‌انگيز با پنج گل لبنان را در ورزشگاه آزادي شکست داد. ايران از همان آغاز فشار همه‌جانبه‌اي را روي خط دفاعي لبنان آورد و در نيمه اول با دو گل پيش افتاد. با شروع نيمه دوم ايران گل سوم خود را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند. گل چهارم اين تيم هم با اشتباه بچه‌گانه خط دفاعي لبنان رقم خورد. در گل پنجم هم ضربه نکونام به مدافع لبنان خورد و توپ پس از گذشت از بالاي سر دروازبان وارد دروازه شد.

الراي اردن: پيروزي ايران در ايستگاه نخست

پايگاه اينترنتي روزنامه الراي هم در گزارش خود از اين بازي نوشته است:‌ "ايران در ايستگاه نخست انتخابي جام ملت‌هاي آسيا با پنج گل لبنان را در ورزشگاه آزادي در هم کوبيد و يک پيروزي پر گل را به دست آورد. ايران با اين پيروزي پر گل در صدر جدول رده‌بندي گروه خود قرار گرفت. کويت هم با سه امتياز و تنها تفاضل گل کمتر نسبت به ايران در جايگاه دوم اين گروه قرار داد."

الرياض عربستان: شکست سنگين لبنان برابر ايران

اين سايت عربستاني پس از شکست سنگين لبنان نوشت: "ايران در ورزشگاه آزادي با پنج گل لبنان را در هم کوبيد. گل‌هاي ايران را قوچان‌نژاد (دو گل) و جواد نکونام (سه گل) به ثمر رساندند."

کورابيا مصر: ايران با پنج گل لبنان را در هم کوبيد

پيروزي پر گل شاگردان کي‌روش در اين سايت مصري هم بازتاب داشت: "تيم ملي فوتبال ايران در گام نخست خود در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا 2015 لبنان را به پنج گل در هم کوبيد و به جدول رده‌بندي اين گروه صعود کرد."

سايت کوره: سه گل نکونام لبنان را متحمل شکست سنگيني کرد

اين سايت عربي بر خلاف ديگر رسانه‌هاي عربي پس از شکست سنگين لبنان با انتشار عکسي از جواد نکونام بيشتر گزارش خود را بر پايه او تنظيم کرد و نوشت: "نکونام، کاپيتان باتجربه ايران سه گل در ديدار تيمش برابر لبنان به ثمر رساند؛ گل‌هايي که باعث شکست سنگين شاگردان تئو بوکر شد. ايران در ايستگاه نخست خود در انتخابي جام ملت‌هاي آسيا براي رقباي خود در اين گروه خط و نشان کشيد و با پنج گل لبنان را شکست داد تا با تفاضل گل بهتر نسبت به کويت در صدر جدول اين گروه قرار گيرد. نکونام به تنهايي سه گل را به ثمر رساند. دو گل ديگر ايران را قوچان‌نژاد به ثمر رساند."



صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
  • قالب وبلاگ